Έχουν σηκώσει… μανίκια στον Ολυμπιακό Βόλου

Έχουν σηκώσει…. μανίκια οι Ευριπίδης Τσιμπανάκος, Ανδρέας Μπονόβας, οι οποίοι μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα επιδιώκουν να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όπως τόνισε και ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, υπάρχει…

…ένας κατάλογος ποδοσφαιριστών από τον οποίο θα γίνουν οι επιλογές για την στελέχωση του ρόστερ.
Μάλιστα, πολλοί παίκτες από αυτούς για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός αγωνίζονταν μέχρι προχθές στο πρωτάθλημα της Football League, το οποίο ολοκληρώθηκε. Οι συζητήσεις με αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα προχωρήσουν και άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, 12-15 παίκτες με θητεία στη Β’ Εθνική θα έρθουν στην ομάδα εκ των οποίων κάποιοι από αυτούς θα είναι ξένοι.
Όσον αφορά τους παίκτες που θα προέρχονται από την Γ’ Εθνική, δεν θα είναι μεγαλύτεροι των 23 ετών και το βασικό κριτήριο, περά από το να είναι καλοί ποδοσφαιριστές, να έχουν δύο «γεμάτες» χρονιές με 25 συμμετοχές και πάνω στο πρωτάθλημα. Το ρόστερ θα αριθμεί 27 παίκτες και στο πρώτο 10ημερο του Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα περισσότερα ονόματα παικτών που θα ενταχθούν στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Τον τελευταίο λόγο για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή θα τον έχει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, μετά από τις συζητήσεις που θα έχει με τους Τσιμπανάκο και Μπονόβα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις