Ανακοινώνονται οι συνεργάτες του Τζαναβάρα

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να αρχίσει στο δεύτερο 15νθήμερο του Ιουλίου, ενώ στις αρχές Αυγούστου οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν στο Καϊμακτσαλάν και συγκεκριμένα στον Άγιο Αθανάσιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα μείνει…

..στο ξενοδοχείο «Λίθος». Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία, ενώ θα ανακοινωθεί και η σύνθεση της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Όσον αφορά το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα ως έδρα, αυτό αναμένεται να είναι το ΕΑΚ. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ζητήσει από το Δήμο Βόλου το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για τις ανάγκες τις ομάδας και περιμένουν την απάντηση από τη δημοτική αρχή. Ο κ. Μποτσιβάλης, πάντως, εξέφρασε την πίστη του πως θα βρεθεί η «χρυσή» τομή για το γήπεδο και ο Ολυμπιακός θα παίξει στη φυσική του έδρα. Βέβαια, το βολιώτικο συγκρότημα έχει απευθυνθεί και στα Τουριστικά Ακίνητα για τη χρήση του Πανθεσσαλικού, καθώς θα πρέπει ο Ολυμπιακός να δηλώσει και δεύτερη έδρα στο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως, οι «ερυθρόλευκοι» θα χρησιμοποιούν τις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού για τις προπονήσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις