ΝΑ ΝΙΚΗΣ- ΑΝΘ ΓΑΖΗΣ: Εικόνες και συναισθήματα… (Photos)

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης που έγινε στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς το περασμένο Σάββατο, μεταξύ των ομάδων Ν.Α. Νίκης- Ανθ. Γαζής (2-3), τα συναισθήματα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα για τους αγωνιζόμενους και τα υπόλοιπα μέλη των ομάδων τους…

Από τη μια σκυθρωπά πρόσωπα και σκυμμένα κεφάλια των παιδιών της ομάδας των Νέων Αθλητών Νίκης που ηττήθηκαν κι από την άλλη οι έξαλλοι και προφανώς δικαιολογημένοι πανηγυρισμοί των ηλικιακά μεγαλύτερων και σαφώς πιο έμπειρων παικτών του Άνθιμου Γαζή.
Ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι το άριστο κλίμα κάτω από το οποίο ολοκληρώθηκε μια αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με μεγάλη ένταση, όπου υπήρχαν πέντε γκολ, δυο δοκάρια, μια κόκκινη κάρτα και φυσικά μια προϊστορία με αναβολές, μεταθέσεις ημερομηνιών κι αλλαγές γηπέδων για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Παρόλα αυτά όμως, μια εικόνα που έκανε εξαιρετική εντύπωση στη λήξη του αγώνα κι ανέδειξε το μεγαλείο του αθλητισμού, είναι ότι όταν κάποια από τα παιδιά των Ν. Αθλητών ήταν πεσμένα στον αγωνιστικό χώρο, απογοητευμένα από το αρνητικό αποτέλεσμα, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες και παράγοντες του Άνθιμου Γαζή, έσπευσαν να τα σηκώσουν από το έδαφος τους απογοητευμένους αντιπάλους, να τους αγκαλιάσουν, να τους παρηγορήσουν και να τους συγχαρούν για την εικόνα που είχαν όλη τη χρονιά, αλλά και στο συγκεκριμένο παιχνίδι…
Στις εικόνες που ακολουθούν μέσα από το φωτογραφικό φακό του “goalpost.gr”, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών.

  

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις