1.200.000 το λιγότερο βάζει ο Καρυπίδης για τον Άρη της Football League

Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην Γ.Σ. της Δευτέρας (30/5), εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena FM», ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Παναγιώτης Αλεξανδρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον«Arena FM»:

«Ευχαριστημένοι όλοι. Κάναμε δουλειά που είδε ο κόσμος και εκτίμησε. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό, όπως το περιμέναμε»

Για τα χρήματα που θα βάλει ο Θεόδωρος Καρυπίδης στην ομάδα:«Το 1.200.000 ευρώ που είπε, δεν έχει σημασία το νούμερο. Μπορεί να φτάσει τα 5 εκ. Με μεταγραφές κι όλα αυτά. Το ελάχιστο είναι αυτό το ποσό. Αυτά τα λεφτά δεσμεύονται και το να τα βάλεις αυτή την εποχή είναι σημαντικό. Οι δυνατότητές του για τον Άρη σίγουρα θα παρουσιάσει μία ισχυρή ομάδα. Το νούμερο δεν το λαμβάνω υπόψη μου. Θα μπορούσαμε να είναι 5 εκ., αλλά αυτή την εποχή δεν μπορείς να έχεις δεσμευμένα τόσα χρήματα».

Για τις δύο ΠΑΕ, είπε:«Το ένα θέμα είναι η παλιά ΠΑΕ η οποία τελειώνει και δεν μας εμποδίζει τίποτα να κάνουμε την καινούργια. Ο κ. Γρόλλιος το εξήγησε πως ακριβώς θα γίνει και το κατάλαβαν όλοι. Η επιτροπή θα παρακολουθήσει την όλη διαδικασία και εμείς από κοντά θα ελέγχουμε και θα συνεργαζόμαστε. Αν δεν βρίσκαμε άκρη, λέγαμε μεγαλύτερο νούμερο, θα μπαίναμε σε μία περιπέτεια, όπου η ομάδα δεν θα ήταν έτοιμη για αδειοδότηση. Ευτυχώς το κατάλαβε ο κόσμος και ότι χθες έπρεπε να καταλήξουμε σε ένα εφικτό νούμερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις