Επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων Βόλου στο καγιάκ του Ν.Ο.Β-Α

Μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Βόλου είχαν την ευκαιρία τις προηγούμενες μέρες να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ του ΝΟΒ-Α και να ενημερωθούν για το όμορφο αυτό Ολυμπιακό Άθλημα.

Ειδικότερα οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ και ΣΤ΄ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου την Δευτέρα 16 Μαΐου, της Δ΄ τάξης του 27ου Δ.Σ. την Πέμπτη 19 Μαΐου, της Ε΄ τάξης του 3ου Δ.Σ. την Δευτέρα 23 Μαΐου και της ΣΤ΄ τάξης του 24ouΔΣ την Τετάρτη 25 Μαΐου. Τους μαθητές-τριες και τους Δασκάλους –συνοδούς καλωσόρισε ο έφορος του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ και οι προπονητές του τμήματος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προβολή από αγώνες ΚΑΓΙΑΚ, συζήτηση, πρακτική εξάσκηση και γνωριμία με τα σκάφη. Από την εμπειρία έμειναν κατενθουσιασμένοι με το ΚΑΓΙΑΚ και υποσχέθηκαν να δοκιμάσουν ξανά στον ελεύθερο χρόνο τους.

Τα παιδιά ακολούθησαν τις οδηγίες των προπονητών και άφησαν άριστες εντυπώσεις με τη σωστή οργάνωση και την πειθαρχία τους.

Στο τέλος μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για το άθλημα του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ.

Οι προπονητές ευχαρίστησαν τους δασκάλους των σχολείων για την ευχάριστη αυτή επίσκεψη και γνωριμία με το άθλημα.

Το πρόγραμμα επισκέψεων συνεχίζεται κανονικά μέχρι και τις 10 Ιουνίου και είναι προγραμματισμένο να επισκεφθούν το τμήμα και άλλα σχολεία.

Επίσης τα παιδιά που επισκέφθηκαν το τμήμα και θέλουν να έχουν μια δεύτερη επαφή, μπορούν να έρθουν να δοκιμάσουν ξανά και μόνοι τους στον ελεύθερο χρόνο τους αφού έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους. Αυτή η περίοδος και ειδικότερα το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για μια επαφή με το άθλημα.

Τα παιδιά μπορούν να επισκέπτονται το τμήμα για εκμάθηση Τρίτη και Πέμπτη από 16.00 – 17.00 και το Σάββατο από 10.00 – 11.30. Μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς οι προπονήσεις θα γίνονται το πρωί.

Πληροφορίες: κ. Στέφανος Μπασδάνης   6944 350720

                        κ. Σουγγάρης Βασίλης     6948529773

Δελτίο Τύπου ΝΟΒΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις