Ανανέωσε στα Τρίκαλα ο Ψιμουλάκης

Προπονητής των Τρικάλων θα παραμείνει ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο 57χρονος προπονητής συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη, Χρήστο Γιαλιά, και ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Ο Ηρακλειώτης καθοδήγησε τον ΑΟΤ σε 13 παιχνίδια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με απολογισμό 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Φέτος οι Θεσσαλοί τερμάτισαν στην τρίτη θέση, με δυνατό φίνις και ελπίζουν πως του χρόνου θα βρίσκονται στις θέσεις του προβιβασμού.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Ψιμουλάκη ( 17/2/1959) και τους Θανάση Μπάρδα (βοηθό προπονητή), Κώστα Λιάπη (γυμναστής) και Γιόζεφ Βάντζικ (προπονητής τερματοφυλάκων) για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17».

Ο Ψιμουλάκης υποστήριξε: «Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή και υψηλούς στόχους και με τιμά ιδιαίτερα η συνέχιση της συνεργασίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του ΑΟ Τρίκαλα για την αγάπη προς το πρόσωπο μου και για την στήριξη προς την ομάδα. Σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Γιαλιά θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί».

trikala