Νίκη Βόλου: Προτεραιότητα τα “διαζύγια” – Τι ισχύει με Μιράντα

Η Νίκη κινείται σε όλα τα μέτωπα ώστε να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο και να κάνει ένα ακόμη ένα βήμα προς τα πάνω.

Η βολιώτικη ομάδα ανήκει στο κλειστό γκρουπ των αδειοδοτημένων ομάδων και η διοίκησή της σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί. Δεν έχει κανέναν λόγο να μπει σε «πλειστηριασμούς» ποδοσφαιριστών καθώς γνωρίζει πως η προσφορά είναι μεγαλύτερη της ζήτησης.

Προτεραιότητα των κυανολεύκων είναι η λύση της συνεργασίας με παίκτες που έχουν διετή συμβόλαια και δεν περιλαμβάνονται στο πλάνο του προπονητή. Τα συμβόλαια των Δεληζήση και Δημητρίου βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ανήκουν σ’ αυτή την «κατηγορία».

Από ‘κει και πέρα η συντριπτική πλειοψηφία των ξένων παικτών θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νίκη. Ήδη ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς υπέγραψε σε ομάδα της πατρίδας του καθώς ολοκληρώθηκε η διάρκεια του συμβολαίου του και δεν υπήρξε διάθεση ανανέωσης από τις δύο πλευρές. Στον ίδιο δρόμο θα βαδίσουν οι περιπτώσεις Σιαφά, Ροχάνο και Όλαϊσόλα που δεν αποτελούν μέρος του «παζλ» που θέλει να δημιουργήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο Χοσέτε Μιράντα έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τη Νίκη και όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά τους κυανόλευκους. Υπήρξε «ενόχληση» αλλά η πρόταση ήταν μικρή και μακριά από την αντικειμενική αξία του ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, εδώ και αρκετό διάστημα, αναζητά τον αντικαταστάτη του Βλάντιμιρ Μπάγιτς με τις προτάσεις εκπροσώπων ποδοσφαιριστών να είναι ήδη πολλές. Ανάμεσα στα ονόματα που «έπεσαν» στο τραπέζι και συζητήθηκε, περαιτέρω, η περίπτωσή του, ήταν αυτή του Σάκη Γκαραβέλη. Έμπειρος τερματοφύλακας, με παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ, όμως στη Νίκη είναι αποφασισμένοι να μη μοιράσουν το μπάτζετ δυσανάλογα όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν. Η επιθετική γραμμή θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση και αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα λόγια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις