Επιστρέφει Ελλάδα ο Τομάς;

Έχει περάσει ήδη δύο φορές από τον Λεβαδειακό και δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά τη φανέλα του ο Χαβιέ Τομάς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε. Ο Γάλλος είχε έρθει το καλοκαίρι του 2010 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και είχε παίξει στη Σούπερ Λιγκ με το βολιώτικο συγκρότημα. Στη συνέχεια και μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι…

…του 2011, είχε παίξει για τους Βοιωτούς τη σεζόν 2011-12 και την περίοδο 2014-15 έχοντας γεμάτες συμμετοχές και ο Γιάννης Κομπότης θα τον ήθελε ξανά στο ρόστερ της ομάδας του.
Συγκεκριμένα, επί του θέματος και για τη φήμη του Κομπότη είπε στην ιστοσελίδα Footballski: «Ναι είχε μία τέτοια κακή φήμη. Εγώ όταν πήγα στην ομάδα του είπα εξαρχής πως “ξέρω τη φήμη σου. Θα δούμε μέσα στην χρονιά εάν θα την επιβεβαιώσεις ή όχι”. Είχαμε πραγματική σχέση. Έκανε πολλά. Είδα την προσωπικότητά του όταν μία μέρα στη διάρκεια ενός αγώνα η κόρη μου ήταν πραγματικά πολύ άρρωστη, μου στάθηκε. Έπρεπε να την πάμε στα επείγοντα. Μετά από τον αγώνα που είχαμε πήγα αμέσως εκεί. Ο πρόεδρος είχε πάει πριν από μένα στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μετράνε. Όπως το να έχεις τέτοιες σχέσεις. Έχουμε επαφές. Με θέλει πίσω στην ομάδα, αλλά είναι κάτι που θα το δούμε».
Ακόμη, σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δήλωσε: «Μπορεί να έχουν χρεώσει διάφορα πράγματα, αλλά άλλο τι λέει κανείς και άλλο τι υπάρχει. Θεωρώ πως, όταν ένας πρόεδρος έχει μία ομάδα που κερδίζει συνέχεια, τον ζηλεύουν. Εάν υπάρχει διαφθορά ή όχι; Δεν μπορώ να σας το πω εγώ αυτό. Είδατε όμως τον τελικό του Κυπέλλου και ότι τον κέρδισε η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις