Λίστα με ποδοσφαιριστές εξετάζουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Λίστα με παίκτες ποιοτικούς, με θητεία στη Football League και «γεμάτες» χρονιές στην Γ’ Εθνική έχουν καταρτίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου και μέσα από αυτή θα γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις, με τη γνώμη του Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει μεγάλη βαρύτητα. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει τον τελευταίο…

…λόγο στις μεταγραφές και αυτός που θα εγκρίνει ποιοι παίκτες θα έρθουν στην ομάδα.
Όπως τόνισε την περασμένη Κυριακή στην εκδήλωση της παρουσίασής του από τη διοικούσα επιτροπή, θα υπάρξουν πολλές περιπτώσεις καλών παικτών και σιγά-σιγά θα συμπληρωθεί το παζλ, έτσι ώστε μέσα στον Ιούνιο να παρουσιαστεί ο νέος Ολυμπιακός. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει το δύσκολο έργο να συνθέσει μια εντελώς καινούργια ομάδα. Δεν είναι εύκολο να μπουν στο γήπεδο έντεκα παίκτες και να είναι σε θέση να αποδώσουν ως μια… καλοκουρδισμένη μηχανή. Απαιτείται χρόνος, δουλειά στις προπονήσεις και όπως υποστηρίζει ο Κορίνθιος τεχνικός, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να έχουν αλληλοεξάρτηση μεταξύ τους κι αγωνιστικά και συναισθηματικά. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό να έρθουν στον Ολυμπιακό και παίκτες που υπήρξαν συμπαίκτες στο πρόσφατο παρελθόν, γεγονός που θα τους επιτρέψει να «δέσουν» πιο εύκολα ως ομάδα.
Υπάρχει εμπειρία, γνώση και στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια αξιόλογη ομάδα, η οποία θα κερδίσει τον σεβασμό των φιλάθλων με το παιχνίδι της, θα φέρει ξανά τον κόσμο στο γήπεδο, στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις