Μπιτσάκος: «Η Νίκη ήταν και θα είναι στην καρδιά μου»

Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος αποτέλεσε ποδοσφαιριστή της ομάδας που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία της Νίκης, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Football League τη χρονιά 2013-14. Ο νεαρός μέσος θα έχει πάντα μια θέση στις καρδιές των φιλάθλων του Συλλόγου καθώς έδωσε και την ψυχή του για να φτάσει η ομάδα του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σ’ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής. Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος μίλησε στο goalpost.gr για εκείνες τις στιγμές αλλά και για το σύντομο πέρασμά του από τη Νίκη της Γ’ Εθνικής.

«Εγώ στην ομάδα αυτή γούσταρα πολύ που έπαιζα γιατί όταν έχεις περάσει μία χρονιά, εκείνη που πήραμε το πρωτάθλημα κι έχεις δει τι ακριβώς συμβαίνει σ’ αυτή την ομάδα, τότε δεν μπορείς παρά να μην έχεις ένα ισχυρό δέσιμο. Για να καταλάβετε θα σας πω κάτι που με είχε ανατριχιάσει και μ’ έκανε να βλέπω διαφορετικά αυτή την ομάδα σε σχέση μ’ όλες τις υπόλοιπες. Στους πανηγυρισμούς της ανόδου, με είχε πιάσει μία γιαγιούλα 80 χρονών, με δάκρυα στα μάτια και μου είπε πως μετά από αυτό που καταφέρατε κι αύριο να πεθάνω δεν με πειράζει. Μου “κόπηκαν” τα γόνατα ακούγοντάς την. “Παναγία μου, αυτοί οι άνθρωποι τη Νίκη την έχουν μέσα στη ψυχή τους” σκέφτηκα. Το λέω κι ανατριχιάζω, το θυμάμαι σαν τώρα. Από εκείνη τη στιγμή η Νίκη ήταν και θα είναι στην καρδιά μου. Αυτό δεν θα αλλάξει παρά τα όσα έγιναν κατά το φετινό πέρασμά μου.

bitsakos-eak

Πιστεύω δεν αξίζαμε αυτά τα οποία ειπώθηκαν για εμάς από την πλευρά της διοίκησης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που απομακρυνθήκαμε έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας και ποτέ δεν έχουμε δώσει αφορμή για αρνητικά σχόλια και υπονοούμενα. Εγώ κι ο Θοδωρής, μάλιστα, έχουμε βιώσει αξέχαστες στιγμές μ’ αυτή τη φανέλα και θέλω να πιστεύω πως είμαστε κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας. Αντιμετωπίσαμε θέματα πληρωμών από τον Ιανουάριο και μετά. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε γιατί λάβαμε υποσχέσεις πως όλα θα τακτοποιηθούν. Όταν όμως όλοι παραιτήθηκαν δεν βρίσκαμε ανταπόκριση πουθενά. Τέλος πάντων αυτά έχουν πάρει τη νομική οδό και μία τέτοια μέρα όπως η σημερινή θέλω να θυμάμαι μόνο τα καλά που έχω περάσει ως ποδοσφαιριστής αυτού του ιστορικού συλλόγου και πίστεψέ με, είναι πολύ περισσότερα. Την αγάπη αυτού του κόσμου δεν την έχω νιώσει πουθενά αλλού.

Μακάρι κάποια άλλη στιγμή και υπό άλλες συνθήκες να έχω την τιμή να ξαναφορέσω αυτή τη φανέλα»

bitsakos-psaxna

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις