«Φώτη ήσουν και θα είσαι ΝΙΚΗ»

Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Φώτη Τάσσο προχώρησε η Νίκη Βόλου. “Φώτη ήσουν και θα είσαι ΝΙΚΗ, με την ηθική και τις αξίες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και η διοίκηση δίνει ραντεβού με τον καλαθοσφαιριστή στις  εθνικές κατηγορίες. Η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον καλαθοσφαιριστή Φώτη Τάσσο. Ο Φώτης αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ομάδας μας τα τελευταία 3 χρόνια. Υπόδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και παίκτης που θα ήθελε κάθε προπονητής να έχει στην ομάδα του. Τον ευχαριστούμε για την συνεισφορά του αυτά τα χρόνια, για την συμπεριφορά του στις τελευταίες συζητήσεις μαζί μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν σύντομα, ειδικά όταν η ομάδα μας βρεθεί ξανά στις εθνικές κατηγορίες. Φώτη ήσουν και θα είσαι ΝΙΚΗ, με την ηθική και τις αξίες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα.
Υ.Γ.: Εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις επεκτάσεις συνεργασίας των παικτών, τις μεταγραφές και γενικότερα την στελέχωση των ανδρικών ομάδων της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και των ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις