Προγνωστικά Στοιχήματος: Εύκολη νίκη για Ιντερνασιονάλ

Σε κλίμα εθνικών ομάδων μπαίνουμε σιγά-σιγά, καθότι το επετειακό Κόπα Αμέρικα είναι προ των πυλών, ενώ πλησιάζει και το Euro της Γαλλίας. Πολλά φιλικά στο σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις σε ΗΠΑ και Βραζιλία. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω απ’ τις προσφορές των στοιχηματικών εταιριών, μια εκ των οποίων είναι η Mybet.

Over 2.5 στη Φιλαδέλφεια

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Φιλαδέλφεια – Κολόμπους, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στο Κολοράντο προέρχεται η Φιλαδέλφεια, με το αποτέλεσμα να θεωρείται επιτυχημένο από τη στιγμή που η ομάδα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και πήρε το βαθμό μέσα στην έδρα των πρωτοπόρων της Δύσης. Σε «βασίλισσα» της ισοπαλίας… μετατρέπεται η Φιλαδέλφεια, καθώς παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία, ωστόσο στα πέντε από αυτά δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής με 20 βαθμούς και ρεκόρ 5-5-3 και όπως όλα δείχνουν θα δώσει σκληρή μάχη για να κρατηθεί τουλάχιστον εντός δυάδας. Κόντρα στους Κολόμπους η νίκη είναι επιτακτική για τους γηπεδούχους αν θέλουν να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην περιφέρεια, ωστόσο για να τα καταφέρουν θα πρέπει να είναι το ίδιο απειλητικοί επιθετικά, αλλά, παράλληλα, καλούνται να βελτιώσουν την αμυντική τους συμπεριφορά καθώς σε πολλές περιπτώσεις τους έχει στερήσει βαθμούς. Απ’ την άλλη, οι Κολόμπους προέρχονται απ’ την εντός έδρας επικράτηση με 4-3 επί του Σολτ Λέικ, με τη νίκη να έρχεται λίγο πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, καθώς μπήκαν μπροστά στο σκορ με 4-1 μέχρι το 78’. Το σύνολο του Μπερχάλτερ έβαλε έτσι στοπ στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και μπορεί να παρέμεινε στην 9η θέση της Ανατολής, ωστόσο μείωσε τη διαφορά απ’ την εξάδα στο -2. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς.

Το παίρνει άνετα η Ιντερνασιονάλ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ – Ατλέτικο Παραναένσε, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Ιντερνασιονάλ σε απόδοση 2.10 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαίωνεται αν η Ιντερνασιονάλ κερδίσει με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν κερδίσει με ένα γκολ, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Στην κορυφή του πίνακα (με συγκάτοικο την Γκρέμιο) βρίσκεται η Ιντερνασιονάλ μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών. Μάλιστα, το ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στη Σαπεκοένσε συνοδεύθηκε από τις διαδοχικές νίκες επί των Σάο Πάολο (1-2), Σπορτ Ρεσίφε (1-0) και Σάντος (0-1). Κοινώς… το σύνολο από το Πόρτο Αλέγκρε έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ μέχρι στιγμής. Το διπλό του σαββατοκύριακου επί της Σάντος ήρθε με το γκολ του Αΐλον στο 84ο λεπτό. Απ’ την άλλη, η Ατλέτικο Παραναένσε προέρχεται απ’ την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, αφού το σαββατοκύριακο κατέβαλε εντός έδρας την αντίσταση της Φιγκεϊρένσε με 2-1. Οι Εβάντρο (23′) και Τιάγκο Ελένο (44′) της έδωσαν ισχυρό προβάδισμα από το ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλά στο 74′. Στο 1-1-2 το μέχρι στιγμής σερί, με ήττες συνδυάστηκαν αμφότερες οι φετινές έξοδοι. Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα ο κόουτς Αουτουόρι, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους εκ των βασικών. Ξεκάθαρο το προβάδισμα των γηπεδούχων, που μπορούν να πάρουν άνετη νίκη.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις