Οι παλαίμαχοι Ολυμπιακού Β. απαντούν τους παλαίμαχους του Πειραιά

Απάντηση στα οσα ανέφεραν με επιστολή τους οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Πειραιώς έδωσαν με ανακοίνωσή τους οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, όσον αφορά τη ματαίωση του αγώνα στη μνήμη του Τάκη Συνετόπουλου. Αναλυτικά: “Το Δ.Σ της « ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» συνεδρίασε έκτακτα σήμερα 30-5-2016 και μετά την από 27-5-2016 επιστολή- ανακοίνωση του…

…« ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ , ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», που είδε το φώς της δημοσιότητας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της χώρας μας και αφορούσε την ματαίωση του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Ως απάντηση της άνω ανακοίνωσης των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς , έχουμε να εκθέσουμε τα παρακάτω : Η εκδήλωση μνήμης αυτή επρόκειτο να γίνει κατά τη συμφωνία των δύο Συλλόγων τελικά ,μετά από πολλές αναβολές που τις ζητούσε πάντοτε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς, στο Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ-ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ στις 29-5-2016 , προς τιμή του αποβιώσαντα στα τέλη Νοεμβρίου 2013 , μεγάλου Έλληνα Ποδοσφαιριστή ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ, που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες, αλλά και στην Εθνική Ελλάδος και δόξασε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Για να γίνει αντιληπτό στον φίλαθλο κόσμο με πόση σοβαρότητα αντιμετώπισαν την εν λόγω πρότασή μας για τη διοργάνωση της άνω εκδήλωσης μνήμης οι Βετεράνοι του Ο.Σ.Φ.Π , αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι αυτοί αποκαλούν στην ανακοίνωσή τους τον κ. Ιωάννη Θεοδωρίδη ως Αντιπρόεδρο της Ένωσής μας, ενώ από 19-4-2016 είναι Πρόεδρος του Δ.Σ, πράγμα το οποίο φαίνεται στην τελευταία αλληλογραφία μας με τον Σύνδεσμο του Ο.Σ.Φ.Π και τη συνεχή επικοινωνία των υπευθύνων του Συνδέσμου Βετεράνων του Ο.Σ.Φ.Π. με τον Πρόεδρό μας.
Στο κείμενο της ανακοίνωσης των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς κατηγορείται και πάλι ειδικά ο Πρόεδρός μας, ότι με το να δημοσιοποιήσει το από 26-5-2016 δελτίο τύπου της Ένωσής μας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για το πώς φτάσαμε στη ματαίωση του του άνω φιλικού παιχνιδιού για φιλανθρωπικό σκοπό ( τα έσοδα θα πήγαιναν στο Ορφανοτροφείο Βόλου), δήθεν «αυτό είναι το λιγότερο ντροπή, για τη μνήμη του Τάκη Συνετόπουλου» !!
Επίσης δε, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς, δήθεν « με τη στάση του δείχνει ( σ.σ. ο Πρόεδρός μας ) ότι μάλλον για άλλο σκοπό και λόγο ήθελε αυτό το παιχνίδι …..». Απορούμε ειλικρινά με τη στάση αυτή των Βετεράνων του Ο.Σ.Φ.Π, τους οποίους και ασφαλώς εκτιμούμε για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, τη στιγμή που το παιχνίδι αυτό που προγραμματίστηκε να γίνει προς τιμή του ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ήταν επιθυμία των Βετεράνων του Ο.Σ.Φ.Π και μάλιστα από τον Αύγουστο του 2012, δηλαδή 15 μήνες πριν ο Τ. ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ αποβιώσει και στη συνέχεια έχει αναβληθεί πολλές φορές με επιθυμία του Συνδέσμου Βετεράνων Ο.Σ.Φ.Π, με τελική ημερομηνία διεξαγωγής του την 29-5-2016.
Ποιός άραγε ήταν ο σκοπός του Προέδρου μας κ. Ι. Θεοδωρίδη που τάχα « ήθελε αυτό το παιχνίδι ;» και για ποιό λόγο οι Βετεράνοι του Ο.Σ.Φ.Π ,< μπλέκουν > στην ανακοίνωσή τους το όνομα του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ;
Και όλα αυτά γίνονται για τη ματαίωση μόλις δύο (2) εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι-εκδήλωση στη μνήμη ενός μεγάλου Έλληνα ποδοσφαιριστή του ΤΑΚΗ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ, που θα αγωνίστηκε στις δύο ομάδες μας και δόξασε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο….. Και αυτή μάλιστα η ματαίωση έγινε με αποκλειστική υπαιτιότητα των Βετεράνων του Ο.Σ.Φ.Π, τη στιγμή που τα πάντα ήταν έτοιμα και άρτια οργανωμένα από κάθε άποψη από το Σύλλογό μας και σύμφωνα με τις υποδείξεις και επιθυμίες του Συνδέσμου Βετεράνων του Ο.Σ.Φ.Π.
Τελειώνοντας και το κλείνουμε εδώ, χωρίς την παραμικρή συνέχεια, θα θέλαμε και πάλι να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για το ύφος της ανακοίνωσης του Συνδέσμου Βετεράνων Ο.Σ.Φ.Π και ειδικότερα στο σημείο που αναφέρεται ότι δήθεν « κάποιος τους μπλέκει σε τέτοια παιχνίδια..» Άραγε σ’αυτή την εκδήλωση μνήμης υπάρχουν περιθώρια για « τέτοια παιχνίδια ; » και για « μπλεξίματα» ;
Να είναι σίγουροι ωστόσο ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι η απονομή τιμών σε πρόσωπα που προσφέρουν ή προσέφεραν στον Αθλητισμό και ειδικότερα στο Ποδόσφαιρο καθώς και ο Κοινωφελής και Φιλανθρωπικός χαρακτήρας τους και τίποτε άλλο…..”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις