Τσιριμπής: «Δεν είμαι πλέον πρόεδρος της Παναχαϊκής»

Την απάντησή του μέσω του flnews για την παρουσία του στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ έδωσε ο Πότης Τσιριμπής. Ο πρώην, όπως ξεκαθάρισε, πρόεδρος της Παναχαϊκής επισήμανε πως όσοι του ασκούν κριτικοί να δουν τα δικά τους λάθη για την ομάδα.
Αναλυτικά ανέφερε:

«Με έκπληξη βλέπω ότι απότομα πάλι, αντί να ασχολούμαστε με τον αγώνα που δώσαμε φέτος για την Παναχαϊκή, έχει γίνει σάλος με κάποιες φωτογραφίες που ήμουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ποιος δεν έχει καταλάβει ότι κακώς με αναφέρετε πλέον ως πρόεδρος της Παναχαϊκής, καθώς στην τελευταία συνέντευξη Τύπου όλοι αυτοί που βγαίνουν και φωνάζουν δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα, δεν ρώτησαν ποτέ για την ομάδα και μάλλον δεν κατάλαβαν ότι εγώ τελείωσα από την Παναχαϊκή. Εγώ είπα θα μείνω, ώστε να κρατήσω την Παναχαϊκή στη Β’ Εθνική αν μπορέσω, αλλά μετά την καυτή πατάτα γι’ όλα αυτά, θα την έχουν οι Πατρινοί. Άρα, δεν είμαι πλέον πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Όλοι αυτοί που φωνάζουν τώρα μέχρι πριν 3-4 μήνες έλεγαν ότι δεν έχουμε καμία στήριξη από πουθενά, προς την ομάδα και τώρα απότομα έγιναν ειδικοί. Κι επειδή ακούω και διαβάζω πολλές ανακοινώσεις, ας μην ξεχνούν αυτοί που τις γράφουν ότι πολλά ραντεβού έγιναν σε κεντρικό ξενοδοχείο, το οποίο είχε και κάμερες και μπορούν άνετα να αποδειχτούν οι συνομιλίες που είχαν με τον πρώην πρόεδρό τους και πόσο ηθικές ήταν. Να είστε όλοι καλά και από εδώ και πέρα θα σας κάνω κριτική μόνο εγώ.

Ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις