Η διαθήκη του Μπερλουσκόνι αποκαλύπτει τη νέα Νότιγχαμ του Μαρινάκη

Μετά τον Ολυμπιακό κα την Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Μαρινάκης έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την επένδυση και σε τρίτο κλαμπ, αυτή τη φορά με…άρωμα Ιταλίας και «Καμπιονάτο».

Η είδηση για το άνοιγμα της διαθήκης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εκτός από τα πέντε παιδιά και βασικούς κληρονόμους του «Καβαλιέρε», εμπεριέχει ενδιαφέρον και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Βλέπετε, στην κινητή και ακίνητη περιουσία του Ιταλού μεγιστάνα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων μια ποδοσφαιρική ομάδα (Μόντσα) και  μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατό του, τα media της γειτονικής χώρας έφερναν τον Έλληνα εφοπλιστή να βρίσκεται προ των πυλών της.

Τα σχετικά ρεπορτάζ παρουσίαζαν την Μόντσα που την περασμένη σεζόν (2022-23) έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Serie A να περνάει στα χέρια του Μαρινάκη, ο οποίος φέρεται να είχε κύκλο προχωρημένων συζητήσεων για την αγορά του ιταλικού κλαμπ επί των ημερών του Μπερλουσκόνι στην ηγεσία του συλλόγου.

Παρεμπιπτόντως, αμέσως μετά τον θάνατο του Μπερλουσκόνι τα θέματα της Μόντσα τρέχουν δια χειρός του γενικού διευθυντή, Αντρέα Γκαλιάνι και του Sport Director (άλλοτε chief scout του Ολυμπιακού) Φρανσουά Μοντεστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA , στην προκειμένη περίπτωση πίσω από τον ιταλικό…καπνό περί εισόδου του Μαρινάκη στην Μόντσα υπάρχει και «φωτιά».

Μετά τον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Μαρινάκης έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την επένδυση και σε τρίτο κλαμπ, αυτή τη φορά με…άρωμα Ιταλίας και «Καμπιονάτο».

Ωστόσο ένα τέτοιο deal δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από τη μια ημέρα στην άλλη.

Πόσω μάλλον όταν υπάρχει στη…μέση κοτζάμ διαθήκη – μαμούθ που φέρνει στην ούγια την υπογραφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η Μόντσα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του «Καβαλιέρε» και το άνοιγμα της διαθήκης, εσχάτως έρχεται να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου με επίκεντρο το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς που σύμφωνα με πληροφορίες μας…by Italy, αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις