«Περήφανος που αγωνίστηκα στην Α’ Εθνική με τον άγγελο στην καρδιά»

Με αφορμή την 1η Ιουνίου ο Άγγελος Αργύρης αποτύπωσε μέσα σε λίγες γραμμές τα συναισθήματά του για το όνειρό του που έγινε πραγματικότητα με τη φανέλα της Νίκης. Το σχετικό ποστ στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

“Μεγάλωσα μέσα στο κολέγιο σε ηλικία τόσο μικρή που τα μόνα που θυμάμαι είναι σκισμένα γόνατα, αγκωνες ματωμένοι , αγάπη , πάθος , τρέλα για το ποδόσφαιρο και φυσικά το χωμάτινο γήπεδο προπόνησης (πρώην ΟΣΕ) .

Στόχος, ένας! Να αγωνιστώ με την ανδρική ομάδα στις επαγγελματικες κατηγορίες. Καθώς αυτός ο στόχος πραγματοποιηθηκε στα 16 μου χρόνια ( Γ – εθνική ενάντια στον Οδυσσέα Αναγέννησης ) το πάθος μου η αγάπη και η τρέλα που είχα για το ποδόσφαιρο με την ομάδα της καρδιάς μου ανέβηκε στα ύψη! Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί θα γράφω μέχρι αύριο !!

Συνοψίζοντας, το μεγαλύτερο όνειρο έγινε πραγματικότητα . Αγωνίστηκα στην Α εθνική με τον άγγελο στην καρδιά με τόση περηφάνια που δεν περιγράφεται με λέξεις – λόγια .

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το τελευταίο μου παιχνίδι . Αφορμή αυτού του σύντομου άρθρου και άνοιγμα καρδιάς είναι οι πανηγυρισμοί της 1ης Ιουνίου ( άνοδος στην Super League )
Υ.Γ. ΝΙΚΗ ΟΛΕ !”

argyris-1h-Iouniou

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις