Η ώρα της δικαίωσης για το Bολιώτη Αλέξανδρο Κατράνη

Ο Αλέξανδρος Κατράνης είναι ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου και πλέον βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν…

κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, καθώς πολύ σύντομα αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών, όπου κι ανήκει, γεμιζοντας συγκίνηση και περηφάνια τόσο τους οικίους του, όσο κι όσους τον γνωρίζουν και μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν…
Ο ιδιαίτερα αγαπητός κι εργατικός, Αλέξανδρος, είναι ήδη διεθνής με την ομάδα των Νέων, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και συμμετέχει από την περασμένη σεζόν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι θα κληθεί από την διοίκηση του Ατρόμητου για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι που ουσιαστικά συζητείται από το προηγούμενο καλοκαίρι.
Οι υπεύθυνοι του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης και Τόλης Αποστόλου, έχουν κάνει τις εισηγήσεις τους στον Τραϊανό Δέλλα, έχοντας ενημερώσει για όλους τους παίκτες, που βρίσκονται στον… προθάλαμο της πρώτης ομάδας και ο τεχνικός του Ατρόμητου καλείται να αποφασίσει ποιοι θα γίνουν επαγγελματίες.
Αναφέρουμε, ότι εκτός από τον δικό μας Αλέξανδρο Κατράνη, προπονήσεις με την πρώτη ομάδα έκαναν και οι Ρεγκάκος, Χρουσιέλ (επίσης διεθνείς), Τσατσόπουλος, ενώ στα τελευταία φιλικά (με Σπάρτη και Καλλιθέα) είχαν αγωνιστεί και οι Κωστούλας, Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις