Έπαιξαν στη μνήμη του Αντώνη Παππά (100+ photos)

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου, του Τοξότη και του Γ.Σ. Αλμυρού τίμησαν τη μνήμη του Αντώνη Παππά, λαμβάνοντας μέρος σε τουρνουά που διοργάνωσε η Ένωση Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου. Το τουρνουά διεξήχθη στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» και έγιναν…

…τρία παιχνίδια διάρκειας 30 λεπτών το καθένα.
Ο Αντώνης Παππάς «έφυγε» από τη ζωή στις 23 Απριλίου 2016 και ως ποδοσφαιριστής και προπονητής προσέφερε και στις τρεις ομάδες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά τιμώντας τη μνήμη του.
Σε συγκινησιακό κλίμα, πριν την έναρξη των αγώνων, η σύζυγος του αείμνηστου Αντώνη Παππά, Αργυρούλα και ο γιος του Απόστολος, παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού και του Τοξότη, αλλά και μία φωτογραφία σε κάδρο (την παρέδωσε στην οικογένεια ο Δημήτρης Βαϊνάς), όπου απεικόνιζε τον Αντώνη Παππά, με τις τρεις ομάδες που είχε αγωνιστεί, ως ποδοσφαιριστής.
Ο Δήμος απένειμε μετάλλια στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων.
Το τουρνουά κέρδισε ο Ολυμπιακός σημειώνοντας δύο νίκες. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε του Τοξότη με 3-2, με δύο γκολ του Δημήτρη Κόφφα και ένα του Τζόναθαν Βαΐτση. Για τον Τοξότη σκόραραν οι Θανάσης Ψαρόμπας και Δημήτρης Τριχιάς.
Στο δεύτερο παιχνίδι ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Γ.Σ. Αλμυρού, με τέρματα των Κόφφα, Νικοβιώτη και Βαΐτση. Ακολούθησε το τρίτο παιχνίδι του τουρνουά, στο οποίο ο Γ.Σ. Αλμυρού επικράτησε με 4-2 του Τοξότη. Για τους νικητές δύο γκολ πέτυχε ο Γκόβαρης και από ένα οι Μάντζαρης και Φωτιάδης. Για τον Τοξότη σκόραραν οι Κουτσινάρης και Ψαρόμπας.
Διαιτητής των αγώνων ήταν ο κ. Σαρρής, με βοηθούς τους κ.κ. Κατσιγιαννάκη και Δημητράκη, όλοι της ΕΠΣΘ.
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Θεοδωρίδης, Νικοβιώτης, Μάνδαλος, Γάτος, Σιγάλας, Κοντοβάς, Δενελάβας, Κόφφας, Μαλακασιώτης, Τσέροβιτς, Βαΐτσης, Οικονόμου, Παπαδήμος, Κασιούρας, Βαϊνάς, Κούγιαλης, Καραμίχαλος, Κωστούλας, Μαντζαφλέρης, Κολινδρίνης, Ευαγγέλου, Παπαϊωάννου.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αδραχτάς, Καμπέρης, Σίμος, Τζουβάρας, Τριανταφύλλου, Αραβανόπουλος, Κουλαξής, Τζανετόπουλος, Κούτσικας, Ηλιόπουλος, Κορτέσης, Φράγγος, Μπουραζάς, Γ. Παπαγιάννης, Β. Παπαγιάννης. Π. Παπαγιάννης, Κουτσινάρης, Ψαρόμπας, Δ. Τριχιάς, Παππάς, Χρυσοχού, Μπαρμαγεωργόπουλος, Βαλτσιώτης.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Παπανάτσιος, Μάντζαρης, Ευαγγελόπουλος, Αράπης, Τουραπιάς, Ράπτης, Φωτιάδης, Μπιρμπίλης, Χατζηδήμας, Γεώργου, Ελευθερίου, Γκόβαρης, Κορδίστας, Γιαννακός, Μπιζάτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις