Αντιπρόταση του Ολυμπιακού Β. για το ΕΑΚ

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, ως γνωστόν, έχει ζητήσει από τον Δήμο το ΕΑΚ για έδρα της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η δημοτική αρχή ζητεί ένα χρηματικό ποσό για τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του ΕΑΚ μεγάλο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζουν…

…τη δική τους αντιπρόταση στο Δήμο Βόλου. Υπάρχει πίστη, πως θα βρεθεί λύση στο θέμα και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στη φυσική του έδρα. Σε διαφορετική περίπτωση η διοικούσα επιτροπή θα στραφεί στο να κλείσει το Πανθεσσαλικό για τους αγώνες έδρας της ομάδας.
Θυμίζουμε, πως ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, στη διάρκεια της παρουσίασης του Παναγιώτη Τζαναβάρα, είχε ερωτηθεί για το ΕΑΚ, απαντώντας σχετικά: «Θέλουμε να είναι το ΕΑΚ η έδρα μας. Αυτό είναι το σπίτι του Ολυμπιακού. Αν δεν καταφέρουμε να παίξουμε σ’ αυτό το γήπεδο, θα βρούμε λύση. Πιστεύω ότι θα δοθεί λύση σύντομα. Έχουμε κάνει πρόταση και για να πάρουμε το Πανθεσσαλικό, καθώς ούτως ή άλλως πρέπει να δηλώσουμε δύο γήπεδα, ως έδρα. Εμείς θέλουμε να παίζει η ομάδα στο ΕΑΚ και το Πανθεσσαλικό να είναι εφεδρικό γήπεδο».
Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την προετοιμασία του, καθώς τουλάχιστον δυο-τρεις προπονήσεις την εβδομάδα θα γίνονται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις