Και επίσημα στα Τρίκαλα ο Νικολακάκης

Παίκτης των Τρικάλων και με την βούλα, είναι ο Μανώλης Νικολακάκης. Ο 25χρονος πρώην δεξιός αμυντικός της ΑΕΛ είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του ΑΟΤ, και το μόνο το οποίο απέμενε, ήταν η επισημοποίηση της μεταγραφής του από τους «κυανέρυθρους» κάτο το οποίο κι έγινε εντός της ημέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή για την νέα σεζόν. Ο λόγος για τον 25χρόνο αμυντικό Μανώλη Νικολακάκη. Ένας παίκτης με πλούσια εμπειρία και από την Σούπερ Λίγκα, αφού με τα χρώματα του Λεβαδειακού από το 2011 ως το 2015 είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ. Το μισό του 2015 έπαιξε στην Επισκοπή, με 16 συμμετοχές. Ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τα χρώματα της ΑΕ Λάρισας είχε 11 συμμετοχές».

Το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλών στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Δεν κρύβω την χαρά μου που είμαι μέλος του ΑΟ Τρίκαλα. Για μένα ήταν μια εύκολη απόφαση από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση να πω το ναι. Έρχομαι με όρεξη για δουλειά και στόχο να φτάσουμε τον ΑΟΤ όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο, αφού ξέρω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με ιστορία και κόσμο, άρα είναι προτιμότερο να μιλήσουμε με πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις