ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στις 9 Ιουνίου οι εκλογές, για νέο Δ.Σ.

Την Τετάρτη (01/6) πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σαρακηνού παρουσία μεγάλου αριθμού παρευρισκομένων, μεγαλύτερου από κάθε άλλη φορά (!) τα τελευταία χρόνια, γεγονός που έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Στη Γενική Συνέλευση έγινε αναφορά στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε…

τόσο στο διοικητικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Στη συνέχεια κι αφού εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, τα μέλη ψήφισαν για εφορευτική επιτροπή, την οποία αποτελούν οι Τσανάκας Μάριος, Καραγιάννης Δημήτρης και Γιαννόπουλος Ευάγγελος. Αιτήσεις υποψηφίων θα δέχονται καθημερινά από σήμερα Παρασκευή (3/6), έως την προσεχή Τρίτη (7/6) και ώρες 17:00′ με 20:00′ στα γραφεία του συλλόγου.
Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη (9/6) από τις 18:00′ ως 21:00΄ και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συλλόγου.
Η εκλογική διαδικασία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πολλοί φίλοι της ομάδος έχουν εκφράσει την επιθυμία να εμπλακούν με τα διοικητικά της ομάδος κι απομένει να δούμε αν η διάθεση αυτή θα ισχύσει. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις