ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΧΟΣ: Χαρούμενοι για το πρωτάθλημα, σοβαροί ως το τέλος…

Η ομάδα της Ακρόπολης Σέσκλου, μετά από μια εξαιρετική χρονιά κέρδισε το πρωτάθλημα και φυσικά την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, επενδύοντας εν πολλοίς και στην καλή της εικόνα. Σχετικές δηλώσεις έκανε στο «goalpost.gr» ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Τάχος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά…

«Η ομάδα μας εδώ κα πολύ καιρό προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι τη χρονιάς. Η πραγματικότητα είναι ότι η αναβολή που έγινε μας πήγε πολύ πίσω, διότι χάσαμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, τον οποίο είναι δύσκολο να διατηρήσεις όταν έχεις τόσες ημέρες αποχή από επίσημο αγώνα. Ακόμα πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα με τις καιρικές συνθήκες και τις υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών. Από την άλλη όμως πρέπει να αναφέρω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συγκέντρωση και την προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες μας γι’ αυτή την αναμέτρηση, καθώς οι προπονήσεις, παρά τα προβλήματα που προανέφερα, γίνονταν σε υψηλό ρυθμό και με παρουσία σχεδόν του συνόλου των ποδοσφαιριστών και γι αυτό οφείλω να τους συγχαρώ.
Επίσης παρόντες σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας που προηγήθηκε ήταν και άνθρωποι της διοίκησης, θέλοντας να δείξουν στους παίκτες ότι το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ακόμα κι ότι οφείλουμε για τον κόσμο μας να είμαστε σοβαροί ως τον τελευταίο αγώνα…
Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι για όσα πέτυχε η ομάδα φέτος, φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου, αλλά και για την ευρύτερη πολύ καλή εικόνα της σε όλα τα επίπεδα, κατά γενική ομολογία. Για εμάς, αυτή η καλή εικόνα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει, διότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο πρέπει να στέκεται μακριά από σκοπιμότητες.
Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Κυριακής κι έχοντας πάντα ως γνώμονα αυτή την πολύ καλή εικόνα που προανέφερα, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει και να μας παρακολουθήσει και φυσικά να διατηρήσουμε το αήττητο, γεγονός που θα είναι επίσης σημαντικό.
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παγασητικού και να ευχηθώ να γίνει μια όμορφη αναμέτρηση καθώς και η δυο ομάδες έχουν επιτύχει το σκοπό τους και το μόνο κίνητρο είναι το γόητρο…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις