…Και Τοξότης Β’ (pics)

Διαχρονική αξία ο Τοξότης στο τοπικό ποδοσφαιρικό στερέωμα παρουσιάζοντας κάθε χρονιά μία σταθερή ποιότητα τόσο σε οργανωτικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να δηλώσει ομάδα Β’ στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ. Η τοπική Ένωση δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να δημιουργούν νεανικά συγκροτήματα με παίκτες έως 21 ετών και να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣΘ, αρχίζοντας από τη χαμηλότερη βαθμίδα.

Ο Τοξότης έχοντας μία φουρνιά νεαρών ποδοσφαιριστών αποφάσισε να “κατεβάσει” Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας. Το ρόστερ θα απαρτίζεται κυρίως από ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Ακαδημιών. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί νεαροί παίκτες άλλων συλλόγων έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να γίνουν μέλη αυτής της ομάδας.

Προπονητής αναλαμβάνει ο Νίκος Δενελάβας που αποτελεί εγγύηση για την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η έναρξη της προετοιμασίας του Τοξότη Β’ έχει οριστεί στις 28 Αυγούστου και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 21 Οκτωβρίου, έχουν “κλειστεί” πέντε φιλικές αναμετρήσεις:

9/9 Ηρακλής

16/9 Ατρόμητος Ν.Ιωνιας

23/9 Κ15 ΝΠΣ Βόλος

30/9 Αγία Παρασκευή

7/10 Χλόη

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις