Επιτέλους… εκδικάστηκε!

Ούτε μια, ούτε δυο… Πέντε αναβολές προηγήθηκαν μέχρι να εκδικαστεί την Παρασκευή η υποθεση του αγώνα των Χανίων με την Κέρκυρα. Απόφαση μέχρι τις 8 Ιουνίου.

Μετά από πέντε αναβολές, ο Α.Ο. Χανιά απολογήθηκε στον αθλητικό δικαστή για την μη διεξαγωγή του αγώνα με την Κέρκυρα στα Περιβόλια, τον περασμένο Μάρτιο.

Η απολογία του ΑΟΧ μέσω του εκπροσώπου του επισημαίνει ότι δεν πρέπει να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από την ομάδα, παρά μόνο να υποστεί ο ΑΟΧ τον προβλεπόμενο μηδενισμό (ήττα με 3-0 στα χαρτιά) για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω της μη έγκαιρης καταβολής του διαιτητικού παραβόλου.

Στον Α.Ο. Χανιά είναι αισιόδοξοι ότι δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών, μολονότι, ακόμα και αν υπάρξει δεν θα προκύψει αρνητική συνέπεια σε ότι αφορά το πρωτάθλημα που έληξε.

Η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι τις 8 Ιουνίου, καθώς οι εκπρόσωποι Χανίων και Κέρκυρας εξασφάλισαν προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων.

Πλην της παραπάνω υπόθεσης, εκδικάστηκαν την Παρασκευή και οι δύο υποθέσεις του Αχαρναϊκού, τόσο για τον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά, που διεκόπη στο 89ο λεπτό λόγω αντικειμένου που χτύπησε τον βοηθό διαιτητή, όσο και για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό (οι «σταχυοφόροι» έχουν κάνει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χριστοφιλέα).

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις