Καλή θέληση, καμία όμως συμφωνία για το ΕΑΚ

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραχώρησης του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» από τον Δήμο Βόλου στον Ολυμπιακό για χρήση την περίοδο 2016-17. Στη νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, μπορεί να μην ξεκαθάρισε το τοπίο, ωστόσο, γίνονται κινήσεις προκειμένου να βρεθεί…

…η «χρυσή» τομή στα χρήματα που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός για να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ, καθώς και του βοηθητικού.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού, ο οποίος δεν είναι σε καλή κατάσταση, θα γίνουν εργασίες, προκειμένου το γήπεδο να αλλάξει όψη και να μπορούν να γίνονται εκεί οι προπονήσεις των «ερυθρολεύκων».
Στον Ολυμπιακό περιμένουν γραπτώς από το Δήμο Βόλου το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο σύλλογος για τη χρησιμοποίηση του ΕΑΚ, καθώς και τις υποχρεώσεις που θα πρέπει να τηρεί, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Εφόσον βέβαια, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού κρίνουν πως το ποσό είναι λογικό για μια ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας, της οποίας τα έσοδα είναι πενιχρά.
«Το σπίτι του Ολυμπιακού Βόλου είναι το ΕΑΚ και εκεί θα πρέπει να παραμείνει η ομάδα. Όμως αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Θα πρέπει και ο Δήμος Βόλου να βοηθήσει και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα» τονίζει διοικητική πηγή, εκφράζοντας, ωστόσο, την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις