Φουλάρει για εξτρέμ η Νίκη – Σενάριο μεταγραφής του Μιράντα

Με προσεκτικές και ουσιαστικές κινήσεις προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου.

Ο ερχομός του Αλέξη Παπακωνσταντίνου θα δρομολογήσει μία σειρά εξελίξεων και ανακοινώσεων από την βολιώτικη ΠΑΕ καθώς οι προφορικές συμφωνίες θα αποκτήσουν “σάρκα και οστά”.

Ο Σάκης Γκαραβέλης και ο Βασίλης Κραβαρίτης βρίσκονται στο στάδιο της υπογραφής καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα τη Νίκη. Με τον Νίκο Μπουργάνη θα αποτελέσουν την τριπλέτα των τερματοφυλάκων των κυανολεύκων.

Ο Ζοζέφ Ναά αναμένεται στον Βόλο ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Τα τυπικά, επίσης, απομένουν για την ανακοίνωση του Δημήτρη Λίταινα.

Παράλληλα η διοίκηση της Νίκης σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ αναζητούν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τις θέσεις των εξτρέμ και του σέντερ φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr η διοίκηση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με εξτρέμ που καλύπτει τις προδιαγραφές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Για τη θέση του σέντερ φορ στη Νίκη δεν έχουν καταλήξει και θα κινηθούν με υπομονή ώστε να αποκτήσουν τον παίκτη που θα τους λύσει τον γρίφο του γκολ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στα γραφεία της ΠΑΕ είναι πιθανόν να φτάσει πρόταση απόκτησης του Χοσέτε Μιράντα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κυανολεύκων. Σ’ αυτή την περίπτωση η Νίκη θα κινηθεί για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό αντίστοιχης ποιότητας του διεθνή άσου της βολιώτικης ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις