Σ. Χιντζίδης: Αισθάνομαι λες και είμαι χρόνια στον Ολυμπιακό Β.

Ο Στράτος Χιντζίδης ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Βόλου από την Παναχαϊκή, με στόχο να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν το στόχο της ανόδου. Ο αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος την περιόδο 2012-13 πανηγύρισε με τον Απόλλωνα Σμύρνης την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, μίλησε στο goalpost.gr για…

τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Ολυμπιακό Βόλου για να συνεχίσει την καριέρα του, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ υποσχέθηκε πως όλοι στην ομάδα θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τον σύλλογο στη θέση που δικαιωματικά αξίζει να αγωνίζεται, στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Χιντζίδη στο goalpost.gr
Για την απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου;
«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι από τις λίγες ομάδες με τόσο μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να επιλέξω τον Ολυμπιακό για να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Επίσης, μέτρησε η οργάνωση που δείχνει να έχει ο σύλλογος, όπως φυσικά και η πολύ καλή αντιμετώπιση που είχα από τους παράγοντες της ομάδας».
Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα:
«Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολύ καλό. Γνώριζα κάποιους παίκτες από άλλες ομάδες και όλοι στον Ολυμπιακό με αντιμετώπισαν από την πρώτη κιόλας μέρα λες και ήμουν χρόνια στην ομάδα. Γενικά, οι συνθήκες είναι πολύ καλές και δίνεται η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να δουλέψουμε απρόσκοπτα με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και θα δίνει χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού».
Για τις σημαντικές αλλαγές που παρατηρούνται φέτος στο ρόστερ του Ολυμπιακού:
«Δεν μπορώ εγώ να κρίνω αν η ανανέωση που επιχειρείται φέτος στην ομάδα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παρουσιαστεί πιο δυνατός και να πετύχει το στόχο του. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα η διοίκηση και το τεχνικό τιμ που αποφάσισαν για τις κινήσεις έγιναν στην ομάδα. Όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθεια και στο τέλος θα δούμε αν αυτή η ανανέωση στο ρόστερ θα φέρει και τους ανάλογους καρπούς».
Για την πίεση που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, από τη στιγμή που οι στόχοι κάθε χρόνο είναι υψηλοί:
«Πάνω απ’ όλα να ευχηθώ να έχουμε υγεία. Ο Ολυμπιακός, βάσει της ιστορίας του αξίζει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Αν ο καθένας από εμάς φροντίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και περισσότερο, δε, στους αγώνες, νομίζω πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις η ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου. Πιέση είναι λογικό να υπάρχει, όταν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Αυτή την πίεση θα πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να τη διαχειριστούμε ανάλογα και να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που αξίζει να αγωνίζεται».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους:
«Αιφνιδιάστηκα από την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Πραγματικά δεν περίμενα το γήπεδο να έχει τόσο πολλούς φιλάθλους. Ως ποδοσφαιριστής δεν έχω ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα, με τόσο πολύ κόσμο στην πρώτη προπόνηση. Καθημερινά ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει πως είναι κοντά στην ομάδα, αν κρίνω και από την παρουσία τους στις προπονήσεις. Θα ήθελα από τώρα να τους ευχαριστήσω και εύχομαι να μας στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς, αυτό που θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, είναι να κάνουμε χαρούμενος και ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας με τις επιτυχίες μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».
Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο:
«Θα πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε σκληρά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, εν όψει των υποχρεώσεών μας, αρχικά στο Κύπελλο Ελλάδος και κατόπιν στο πρωτάθλημα. Να σκύψουμε το κεφάλι, να αφήσουμε τα λόγια και μέσα από τη δουλειά να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις