Ψάχνουν τον Αντωνάκα στον Αιολικό…

Μοιράσου το άρθρο

Βρισκόμαστε στο κατώφλι του Αυγούστου, ο Αιολικός θα έπρεπε κανονικά να έχει μπει στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται στασιμότητα ή μπορεί να λεχθεί ότι επίσημα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Μετά την επιστροφή του προέδρου της προσωρινής επιτροπής και του Ερασιτέχνη Τζιμ Αντωνάκα από την αμερικανική ήπειρο, έχουν φουντώσει τα σενάρια που κάνουν λόγο για εμπλοκή στην ΠΑΕ Αιολικός νέων προσώπων που θα αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, ωστόσο έως αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα. Ο Τζιμ Αντωνάκας έχει δηλώσει επανειλημμένα  ότι επιθυμεί να συνεχίσει στον Ερασιτέχνη και ίσως αποκτήσει ένα ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά έως τώρα παραμένει γρίφος το τι θα πράξει τελικά, από τη στιγμή που διαρροές εμπλέκουν τον ίδιο αλλά και τον στενό του συνεργάτη και Γενικό διευθυντή της Rush Greece Βαλάντη Μπλέτσα στην ομάδα της Παναχαϊκής.

Πέρα όμως από το τι θα γίνει τελικά με το μετοχικό κεφάλαιο, οι ημέρες κυλάνε και ο αγωνιστικός σχεδιασμός δεν υπάρχει ούτε στη θεωρία. Οι πρώτες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών είναι γεγονός, άλλοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, ενώ στον αέρα είναι και το θέμα του προπονητή, με τον Δημήτρη Παπασπύρου να αναμένει επίσης τις όποιες εξελίξεις.

Υπό κανονικές συνθήκες η ομάδα θα είχε ξεκινήσει ήδη προετοιμασία με δεδομένο ότι  η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της SL2 θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει ακόμη κάποια τοποθέτηση σχετικά με το οικονομικό σκέλος, όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν με τα χρονικά περιθώρια βέβαια να στενεύουν.

Sportlesvos

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις