Δύσκολα το Περού 1-0 την Αϊτή

Σάκος του μποξ η Αϊτή στο Κόπα Αμέρικα των ΗΠΑ; Αν κρίνουμε από το πρώτο της ματς τα ξημερώματα της Κυριακής (5/6) σίγουρα όχι… Και αυτό το ένιωσαν στο πετσί τους οι Περουβιανοί, οι οποίοι επικράτησαν δύσκολα με 1-0 και μάλιστα στο τέλος τους… έφυγε η ψυχή!
Γιατί το Περού…

…ναι μεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και ξεκίνησε με τρίποντο τους αγώνες του στην πρεμιέρα του στο 2ο όμιλο, αλλά λαχτάρισε στις καθυστερήσεις όταν στο 90’+4 ο Μπελφόρ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε σημείο, που με τη λήξη της αναμέτρησης ξέσπασε σε κλάματα!
Έτσι, πάντως, δεν πήγε… στράφι η δουλειά του Πάολο Γκερέρο (ΦΩΤΟ) από το 61′, όταν μετά από σέντρα του Φλόρες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και όπως αποδείχθηκε χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάαδα του.
Παρά το χρυσό γκολ του επιθετικού της Φλαμένγκο, πάντως, τα πράγματα για το Περού δεν θα είναι εύκολα έχοντας ως βασικούς αντιπάλους Εκουαδόρ και Βραζιλία, που είναι τα δυνατά χαρτιά για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις και να συνεχίσουν στη φάση των νοκ άουτ αναμετρήσεων…
Κίτρινες: 50′ Αλεξάντρ 69′ Μαρσελέν, – 28’Ροντρίγκεζ, 69′ Γκερέρο, 84′ Φλόρες.
ΑΪΤΗ (Πατρίς Νεβό): Πλασίντ, Ζενεβουά, Τζάγκι, Γκορό, Ζερόμ, Λαφράνς, Ιλέρ (40′ Αλεξάντρ), Γκεριέ, Μαρσελέν, Λουί, Ναζόν (71′ Μπελφόρ).
ΠΕΡΟΥ (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαλέσε, Τραούκο, Ρεβορέντο, Ράμος, Ροντρίγκεζ, Τάπια, Βίλτσες, Όμπεργκ (83′ Πόλο), Κουέβα (75′ Γιοτούν), Φλόρες (90’+1 Ντα Σίλβα), Γκερέρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις