Μετά την παρέμβαση Μαρινάκη η ΕΠΟ απέσυρε “φωτογραφική” διάταξη για …εργαζόμενούς της

Η διάταξη με την οποία βγάζει από το κάδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας μία σειρά από πρόσωπα της ΕΠΟ που ερευνούνται έπειτα από καταγγελία της ΑΕΛ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του  Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ επιτέθηκε στον Παναγιώτη Μπαλτάκο τονίζοντας μεταξύ άλλων… «είναι ντροπή και μόνο ντροπή κάποιοι να επιδιώκουν το ακαταδίωκτο για τον εαυτό τους αλλά και για τους «προστάτες» τους. Ποιους θέλετε να καλύψετε με την διάταξη αυτή; Σίγουρα όχι τους «υπαλλήλους» της ΕΠΟ για τους οποίους δήθεν κόπτεστε. Είναι δυνατόν να εντοπιστεί αύριο πρόσωπο που επιδίδεται σε δραστηριότητες που διώκονται από τον Κώδικα Δεοντολογίας και να συνεχίσει απρόσκοπτα την ενασχόλησή του με το Ποδόσφαιρο ή και την Ομοσπονδία, απλά και μόνο επειδή θα τυγχάνει να εμφανίζεται ως «εργαζόμενος»;».

Σε ενημέρωση της η ΕΠΟ τονίζει ότι η συγκεκριμένη διάταξη αποσύρθηκε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

«Σε σχέση με τα αναφερόμενα στην επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για «την επιχειρούμενη παρέμβαση στον Κώδικα Δεοντολογίας (αρ. 2 παρ. 2), που επιχειρεί να εξαιρέσει από το πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού μια σειρά από πρόσωπα υπό την δικαιολογία ότι αυτοί αποτελούν «εργαζόμενους» ομάδων, ενώσεων ή της ΕΠΟ», γνωστοποιείται ότι η προτεινόμενη τροποποίηση αποσύρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου» αναφέρει η ενημέρωση.

Την Τρίτη 1/8 πάντως, η Ομοσπονδία με ανακοίνωση της τόνιζε ότι δεν υπάρχουν “φωτογραφικές διατάξεις”, και οτι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα δεν μπορούν να ελεγχθούν πειθαρχικά από την Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία ωστόσο έχει ξεκινήσει κανονικά έρευνα έπειτα από καταγγελία της ΑΕΛ για το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ που τέθηκε σε ισχύ χωρίς την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις