Νίκη γοήτρου θέλει ο Ηρακλής Β. με Α.Ο. Σελλάνων (pregame)

Το τελευταίο του παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία δίνει σήμερα Κυριακή (5/6, 17.00) ο Ηρακλής με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς». Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έμειναν και μαθηματικά εκτός ανόδου. Μάλιστα οι Βολιώτες…

…έχουν μηδενική συγκομιδή, ενώ το συγκρότημα της Καρδίτσας έχει τέσσερις πόντους, αφού στον πρώτο γύρο κέρδισε τον αυριανό του αντίπαλο με 1-0 και έφερε και ένα «Χ» με τον Διαγόρα Σεβαστής.
Την άνοδο από τον 6ο όμιλο έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Απόλλων Λάρισας με 13 βαθμούς και ο Διαγόρας Σεβαστής, που έχει δύο λιγότερους. Αυτές οι ομάδες θα γιορτάσουν μαζί στο σημερινό μεταξύ τους ματς στη Φιλιππούπολη.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, απών θα είναι ο Σουλιώτης που αισθάνεται ενοχλήσεις, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσει και ο Κοντοβάς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Πάντως, ο κ. Φασουράκης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Πολυμέρου, Ανατολής, Ασλάνογλου, Βουρδάκης, Γκάγκας, Ζαρίφης, Θάνος, , Μόσιος, Μοράλες, Φέζο, Μόκιας, Νούσιας, Ντούρο, Σοροβόλας, Τσελεπής, Τζήμας, Τζιόλας, Τσουκάλης, Σινάνης.
Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Στέφανος Χιώτης με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Τζανή και Κωνσταντίνο Σταφυλά της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σιούτας της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)
1. Απόλλων 10-2 13
2. Διαγόρας 10-3 11
3. Α.Ο. Σελλάνων 3-9 4
4. Ηρακλής 3-12 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις