Τα κορίτσια της Pirelli για το 2015! (photos)

Μοιράσου το άρθρο

Για δεκαετίες ολόκληρες το ημερολόγιο της Pirelli αποτελεί ένα ορόσημο τόσο για το χώρο της μόδας, όσο και για την καθημερινότητα εκατοντάδων χιλιάδων ανδρών, που αποτελούσαν ευθύς εξαρχής το… “αναγνωστικό” κοινό του! Μέσα από τις σελίδες του Pirelli Calendar αναδείχθηκαν στο πέρασμα των ετών δεκάδες μοντέλα, σημερινές σούπερ σταρ της πασαρέλας, αλλά και ηθοποιοί που σήμερα μάλλον θα ήθελαν να ξεχάσουν την περίοδο της ζωής τους που ήταν “Μις Δεκέμβριος” στον τοίχο ενός συνεργείου ή στην καμπίνα ενός φορτηγού…

Η πορεία που διήνυσε αυτό το “θρυλικό” πλέον ημερολόγιο το έχει μετατρέψει σήμερα σε ένα από τα trends στο χώρο της μόδας, το έχει αναβαθμίσει από λαϊκό… “ανάγνωσμα” σε επιτομή της μόδας και της φωτογραφικής τέχνης. Στις σελίδες του πλέον φιγουράρουν διάσημες μοντέλες και ηθοποιοί, που θεωρούν πια τίτλο τιμής τη φωτογράφησή τους για την ετήσια αυτή έκδοση και πάντως όχι ως ένα πρώτο βήμα στην πορεία τους προς την καταξίωση.

Ενίοτε το ημερολόγιο της Pirelli δημιουργεί μόδα και τάσεις. Ακριβώς όπως συμβαίνει στη νέα του έκδοση, για το 2015, μια έκδοση στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα… extra large μοντέλο, η 90 κιλών Candice Huffine. Φωτογραφημένη από το Steven Meisel, υπό τις οδηγίες διάσημου Marc Regas και της στυλίστριας Carine Roitfeld, η “Big Candice” προσωποποιεί την… εκδίκηση των γυναικών με καμπύλες. Ιδίως όταν φωτογραφίζεται στο πλάι της Αdriana Lima και τελικά αυτή κλέβει την παράσταση!

Δείτε τις φωτογραφίες του ημερολογίου:


Isabeli Fontana


Joan Smalls


Anna Ewers


Adriana Lima


Candice Huffine


Raquel Zimmermann


Candice Huffine


Anna Ewers


Gigi Hadid


Candice Huffine

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις