Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου με κάθε “επισημότητα” είναι ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να συνεχίζει να υλοποιεί το πλάνο που έχει εξαγγείλει.

Αναλυτικά:

“Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος ακολουθεί κι επίσημα τον Ολυμπιακό Βόλου, όχι μία, αλλά δύο κατηγορίες κάτω, από τη SuperLeague 2 στην Α’ ΕΠΣΘ και στο Α’ Τοπικό.

Ένας δύσκολος κύκλος τεράστιας προσπάθειας κλείνει, τηρώντας την υπόσχεσή μας στη Γενική Συνέλευση των μελών μας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, μόλις πριν 3 μήνες, στις 2 Μαΐου 2023, όταν υποσχεθήκαμε ένα ρόστερ που θα μπορούσε να σταθεί άξια στη Γ’ Εθνική. Στην περίπτωση του Αλέξανδρου και άλλων παιδιών και του προπονητή, ίσως και στη Β’ Εθνική.

Μόνο ο Θεός και όσοι ήταν με πράξεις και όχι στα λόγια δίπλα μας, ξέρουν τι προσπάθεια κάναμε και τι γολγοθά τραβήξαμε για να είμαστε σήμερα εδώ και να αντικρίζουμε το όνειρό μας για έναν αξιοπρεπή, αξιόχρεο και αξιόπιστο συνομιλητή Ολυμπιακό Βόλου.

Θα θέλαμε σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρες 19:00 – 21:00 να έρθετε στο ΕΑΚ και να ανταμείψετε τις πράξεις με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας για τη σεζόν 2023 – 2024. Δεν θα είναι ανοικτή για τα μέσα.

Δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική ενίσχυση του διαρκείας, αλλά και με έναν καλό λόγο και την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειας μας, που θα μας δώσει δύναμη να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το παραπάνω όνειρό μας και όνειρό σας.

100€ εκ των οποίων τα 20€ θα πάνε για εγγραφή μέλους και ενίσχυση του Ερασιτέχνη

80€ δίχως εγγραφή μέλους ή ανανέωση μέλους και ενίσχυση του ερασιτέχνη

50€ για τα μέλη των συνδέσμων με εγγραφή μέλους ή ανανέωση μέλους και ενίσχυση του Ερασιτέχνη

30€ για τα μέλη των συνδέσμων δίχως εγγραφή μέλους ή ανανέωση μέλους και ενίσχυση του ερασιτέχνη.

Στηρίξτε τον Ολυμπιακό Βόλου με πράξεις.

Δείξτε την αγάπη σας στα δύσκολα.

Τώρα είναι που η ομάδα που σας έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ. Σας υποσχόμαστε ότι όλα τα χρήματα της ενίσχυσης θα διατεθούν αξιόπιστα, με πλάνο και όραμα. Και δεν αθετήσαμε υπόσχεση προς εσάς ΠΟΤΕ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις