Ερμής-Ρήγας 0-1: Οι Βελεστινιώτες το πρωτάθλημα, νικητής το ποδόσφαιρο (photos)

Ο Ρήγας αναδείχθηκε πρωταθλητής στo Πρωτάθλημα Ακαδημιών στην κατηγορία ΜΙΚΤΟ (γεν. 2001-2-3), καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Ερμή, με τον οποίο συγκατοικούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος, κυρίως με μακρινά σουτ. Οι φιλοξενούμενοι όμως γρήγορα ισορρόπησαν και προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να καταφέρουν την παραβιάσου στο πρώτο μέρος

Στην επανάληψη οι “Βελεστινιώτες” κέρδισαν τις μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, πίεσαν τα αντίπαλα καρέ και πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο φωτογραφικός φακός του goalpost.gr ήταν παρών στις εγκαταστάσεις του Ερμή και κατέγραψε τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Φωτορεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

ΥΓ: Καλό θα είναι οι γονείς, οι οποίοι αποτελούν το πρότυπο των παιδιών τους να μην μπαίνουν στη διαδικασία να βρίζουν τον διαιτητή, τον προπονητή ή τον γονιό του αντίπαλου ποδοσφαιριστή, γιατί αυτό που βλέπουμε τελικά στα γήπεδα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που ζούμε και είμαστε μέλη της. Επίσης, τις οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τις δίνει ο προπονητής και μόνο αυτός. Το να ακούς γονείς να δίνουν οδηγίες για τον ρυθμό που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα ή για το πως θα εκτελεστεί ένα φάουλ ή για πότε θα πρέπει να η ομάδα να πιέσει και πότε θα κατεβάσει στροφές, είναι τουλάχιστον γελοίο. Ευτυχώς οι συγκεκριμένοι αποτελούσαν την εξαίρεση καθώς η μεγάλη πλειοψηφία χειροκρότησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις