Σκέφτεται να παραμείνει ο Παπαθανασάκης

Το σήριαλ Παπαθανασάκη στον Ηρακλή θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια όπως φαίνεται και αυτό διότι όπως διαρρέει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, δεν σκοπεύει να πουλήσει τις μετοχές του και προτίθεται να παραμείνει στην ηγεσία του συλλόγου.

Οι λόγοι που οδηγείται στην κίνηση αυτή, όπως πάντα διαρρέει στο περιβάλλον του είναι πως δεν βρήκε μία ομαλή διάδοχη λύση για τα διοικητικά της ΠΑΕ, αφού όπως αναφέρει ο Γερμανός Ντίτερ Μίλερ που συνομιλούσε μαζί του δεν μπορούσε να εγγυηθεί την επόμενη ημέρα του συλλόγου. 

Ο ίδιος μάλιστα, σκοπεύει με τα λεφτά από την πώληση του Απόστολου Βέλλιου, να προχωρήσει σε νέα ρύθμιση με το ΙΚΑ και την εφορία, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει ξανά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Την ίδια ώρα ωστόσο οι αντιδράσεις του κόσμου συνεχίζονται, ενώ δεν είναι βέβαιο και το κατά πόσο οι (απλήρωτοι) παίκτες του Ηρακλή θα πειστούν πως η νέα χρονιά δεν θα έχει τα προβλήματα της φετινής. 

Το δεδομένο πάντως είναι πως ο χρόνος πιέζει, ο Παπαθανασάκης παραμένει για την ώρα ανήμπορος να δώσει ουσιαστικά λύση και ο Ηρακλής παραμένει… όμηρος αυτής της κατάστασης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις