“Κόλλησαν” στο 0-0 Παγασητικός και Ακρόπολη

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Παγασητικό και στην Ακρόπολη, των δύο ομάδων που τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Α’ ΕΠΣΘ, ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 5/6 το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Οι δύο αντίπαλοι αναμετρήθηκαν στο βοηθητικό του ΕΑΚ και έμειναν στο 0-0, με τον Παγασητικό…

…να είναι πιο επικίνδυνος από την ομάδα του Σέσκλου, χάνοντας ορισμένες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Κορέντη να κρατά το μηδέν για την εστία του. Η Ακρόπολη ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε και αυτή από την πλευρά της να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.
Η Ακρόπολη τερμάτισε στην πρώτη θέση (είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική και μαθηματικά τον τίτλο), με τον Παγασητικό να τερματίζει στη 2η προνομιούχο θέση. Παράλληλα, η ομάδα του Σέσκλου κατάφερα να ολοκληρώσει αήττητη τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Χαλαστάρας, Μπερτζέμης, Δώσσας, Στρούγγης, Ζιώγας, Β. Μιχαλόπουλος, Μπραχόλης (70′ Μαγγιώρος), Γάκιας, Ρηγίνος, Μπούρντα, Ρουμπάτης (60′ Σίμος).
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Κορέντης, Αξιώτης, Κουνής, Φ. Φώτου, Α. Τσούτσας, Πασσιάς (82′ Τσουκάλης), Παπάς (70′ Δ. Φώτου), Α. Κολημήτρας, Παγώνης (89′ Χ. Τσούτσας), Κ. Κολημήτρας, Μιχολίτσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις