Ηρακλής Β.- Α.Ο. Σελλάνων (1-3): Χωρίς βαθμό ολοκλήρωσαν οι «κυανόλευκοι»

Την έκτη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο Ηρακλής Β., αυτή τη φορά από τον Α.Ο Σελλάνων με 1-3. Οι «κυανόλευκοι» αν και προηγήθηκαν στο σκορ από το α’ ημίχρονο, δέχτηκαν τρία γκολ στο β’ μέρος και δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν το μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητών Ενώσεων χωρίς βαθμό…

Το βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής αναμέτρησης ήταν ότι μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι, έμοιαζαν να έχουν παραιτηθεί από το παιχνίδι κι όσο περνούσε η ώρα, τόσο τα ατομικά λάθη γινόταν περισσότερα, επιφέροντας τελικά άλλη μια ήττα.
Τα 1-0 σημειώθηκε στο 28′ όταν Μόσιος και Τσελεπής συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα.
Η ισοφάριση ήρθε στο 51′ από τον Φιλιππούλη όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν έμμεσο φάουλ, το πρώτο σουτ μετά την εκτέλεση έγινε από τον Χαρβάλα κι αποκρούστηκε από το τείχος και με δεύτερη προσπάθεια ο Φιλιππούλης, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το 1-2 έγινε στο 80′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του κι ο Τζιώλας που βρισκόταν κοντά, δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, τρία λεπτά αργότερα. Ήταν το τελείωμα μιας αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων, που έφερε το σκόρερ μέσα στην περιοχή του Ηρακλή, όπου ο Τζιώλας ακάλυπτος έκανε ένα πολύ δυνατό διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Ανατολή, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση για την ομάδα του.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Ανατολής, Ασλάνογλου, Ντούρο, Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο, Τζήμας (82′ Τζιώλας), Γκάγκας (62′ Βουρδάκης), Τσελεπής, Τσουκάλης (62′ Σοροβόλας), Μόσιος.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Καμινιώτης, Μπαλτάς, Νταλούμης (60′ Τζιώλας), Αρχοντής, Δανιήλ (46′ Χαρβαλιάς), Μάττας (67′ Κούρκουλας), Ακρίβος, Μπούσδρας, Κακαΐτσας, Φιλιππούλης, Μανασής.
*** Ακολουθεί βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις