ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια…

Ολοκληρώθηκε χτες το μίνι πρωτάθλημα των πρωταθλητών ενώσεων κι ο Ηρακλής Βόλου τερμάτισε την προσπάθειά του με άσχημα στατιστικά και μηδέν βαθμούς… Ωστόσο, η πραγματική εικόνα της ομάδος δεν είναι αυτή. Οι «κυανόλευκοι» ήταν ανταγωνιστικοί τουλάχιστον όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας εκ των δυο προνομιούχων θέσεων…

που έδιναν εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική. Όμως, τα ατομικά λάθη που έγιναν λόγω του άγχους και της πίεσης που είχαν οι συγκεκριμένοι αγώνες, καθώς το σκηνικό κάτω από το οποίο διεξάγονταν άλλαξε άρδην, σε σχέση με τις αναμετρήσεις που έδινε η ομάδα του Ηρακλή εντός των διοργανώσεων της Ένωσής μας.
Δυσκολότεροι αντίπαλοι, ταξίδια, συσσωρευμένοι αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα, περισσότερο ανταγωνιστικές και αθλητικές ομάδες σε σχέση με το πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, αντίπαλοι με πλουσιότερο και πιο γεμάτο ρόστερ, με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί επί μακρόν σε εθνικές κατηγορίες συνέθεταν το σκηνικό που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Γ. Φασουράκη.
Επιπλέον, με το πέρασμα του χρόνου ήρθε πέρα από τη σωματική και η ψυχική κόπωση, όταν το κίνητρο του στόχου χάθηκε και δεν υπήρχε πλέον δυνατότητα να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Τότε μπήκαν στην ομάδα νέα πρόσωπα και η καλή χημεία που αποτελούσε το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας, άρχισε να χαλά…
Αυτή είναι σε λίγες γραμμές η γενική εικόνα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα των πρωταθλητών Ενώσεων ή στα μπαράζ ανόδου όπως εν συντομία συνηθίσαμε να λέμε.
Κλίνοντας, ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε αυτό που δεν κουράστηκε να επαναλαμβάνει συνεχώς ο προπονητής που πήρε αυτή την ομάδα σχεδόν από το μηδέν και την έφτασε τόσο ψηλά… «Είναι ένα ταξίδι, από το οποίο μείς θα γεμίσουμε εμπειρίες, θα πάρουμε πολλές εικόνες, θα αντιληφθούμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές κι όλα αυτά τα στοιχεία θα μας βοηθήσουν να γίνουμε όλοι εμείς καλύτεροι κι έτσι να κάνουμε καλύτερη και την μελλοντική ομάδα μας…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις