Τις εντυπώσεις η Τζαμάικα, τη νίκη η Βενεζουέλα

Τζαμάικα και Βενεζουέλα πρόσφεραν όμορφο θέαμα στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Γ’ Όμιλου στο «επετειακό» Copa America, με σύνολο του Ντουνταμέλ να παίρνει τη νίκη με 1-0. Οι Τζαμαϊκανοί είχαν την πρώτη τεράστια ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 13′ ο Γουότσον ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ερνάντες, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του Ντόναλντσον.
Το δοκάρι φάνηκε να αφυπνίζει τη Βενεζουέλα και στο 15′, έπειτα από όμορφο συνδυασμό, ο Ζόσεφ Μαρτίνες βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με αριστερό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Η κατάσταση για την Τζαμάικα δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο στο 23′, όταν ο Όστιν αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Καρίγιο, με τον Σάφερ να περνά στο 39′ στον αγωνιστικό χώρο στη συνέχεια τον Γουές Μόργκαν για να συμμαζέψει την άμυνα του.
Η ανάπαυλα του πρώτου μέρους βρήκε το σκορ στο 1-0, με την Βενεζουέλα να δείχνει να ελέγχει το ματς, ωστόσο η Τζαμάικα ξεκίνησε αποφασιστικά την επανέναρξη και είδε για δεύτερη φορά την τύχη να της γυρνά την πλάτη, όταν στο 47′ η μπάλα κατέληξε ξανά στο δοκάρι του Ερνάντες, έπειτα από κεφαλιά του Έκτορ.
Στο 71′ ήταν η σειρά της Βενεζουέλας να σταθεί άτυχη, με τον Βίκλερ να βλέπει την κεφαλιά του καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Μπλέικ και το 1-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος, παρά τις προσπάθειες των Τζαμαϊκανών να ισοφαρίσουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις