Ανακοινώνει παίκτες και τεχνικό τιμ ο Ολυμπιακός Β.

Μένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση από τον Ολυμπιακό Βόλου πέντε ποδοσφαιριστών με θητεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Επίσης, έχουν γίνει προτάσεις σε παίκτες, τόσο από το χώρο της Football League, όσο και σε ποδοσφαιριστές…

…που αγωνίστηκαν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάνοντας «γεμάτη» χρονιά, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν τις απαντήσεις. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται στην απόκτηση επτά Βολιωτών ποδοσφαιριστών (έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις) και από τη στιγμή που τα βρουν στο οικονομικό, τότε σύντομα οι παίκτες αυτοί θα αποτελέσουν μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού.
Οι Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Ανδρέας Μπονόβας βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα για μεταγραφικά θέματα της ομάδας.
Μέχρι τις 10 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να ανακοινώσει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό παικτών, ενώ οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν το διάστημα έως τις 17 Ιουλίου (πιθανή ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας).
Όσον αφορά τη στελέχωση του προπονητικού τιμ, αυτή θα προχωρήσει άμεσα. Ο βοηθός του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία θα είναι Βολιώτης προπονητής, με τη διοικούσα επιτροπή να καλείται να επιλέξει, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ τριών. Επίσης, θα προσληφθεί γυμναστής, ενώ έχει κλειστεί συμφωνία με προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος έχει εργαστεί σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις