Όλα ανοιχτά στο θέμα του ΕΑΚ για Ολυμπιακό Β.

Νέα συνάντηση με τον ΔΕΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ θα έχει πιθανότατα αύριο Τρίτη (7/6) ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου για το θέμα της χρήσης του ΕΑΚ, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή» τομή και οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα και τη νέα χρονιά…

…στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Βόλου ζητεί 700 ευρώ το μήνα για την παραχώρηση του κυρίως γηπέδου και του βοηθητικού, με τον Ολυμπιακό να καλείται να πληρώσει επιπλέον το κόστος της συντήρησης και των δύο γηπέδων, τα οποία θα παραδοθούν από το Δήμο έτοιμα προς χρήση. Μάλιστα, σήμερα Δευτέρα έγινε σπορά στο βοηθητικό και ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα.
Επίσης, ο Ολυμπιακός θα πληρώνει την καθαριότητα του γηπέδου, πριν και μετά από κάθε παιχνίδι, καθώς και το ρεύμα, όταν θα χρησιμοποιεί τους πυλώνες του σταδίου σε παιχνίδια που θα είναι νυχτερινά (κυρίως στη περίοδο της προετοιμασίας).
Όλα αυτά ανεβάζουν σημαντικά το μηνιαίο κόστος που θα πρέπει να πληρώνει ο Ολυμπιακός για το ΕΑΚ, σε μια περίοδο όπου οι πηγές εσόδων είναι περιορισμένες. Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος προσδοκά επί της ουσίας έσοδα μόνο από τα εισιτήρια των αγώνων και τα εισιτήρια διαρκείας, τη στιγμή που δεν υπάρχουν χορηγίες από ΟΠΑΠ, τηλεοπτικά δικαιώματα και από την ΕΠΟ.
Εφόσον ο Ολυμπιακός τα βρει με το Δήμο, θα υπογραφεί συμφωνητικό ανάμεσα στις δύο πλευρές από 1ης Ιουλίου 2016.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις