Συνέχεια στις φιλικές νίκες για τον Ολυμπιακό Βόλου, 1-0 την Αγία Άννα

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε 1-0 την Αγία Άννα σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σαρακηνού. Ο αγώνας είχε διάρκεια 80′ λεπτά κι έδωσε τη δυνατότητα στους δύο προπονητές να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Το νικητήριο γκολ των ερυθρολεύκων πέτυχε ο Μπάμπης Πετράκος στο 33′ με σχεδόν παρόμοιο τρόπο με το τέρμα που σημείωσε στη Φήκη.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά και να διεκδικήσει κάθε φάση. Έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του έφτασε μία ανάσα από το 1-0 στο 13′ όταν ο Φαγέ ανέτρεψε τον Μπλατσέρη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Με τους ίδιους πρωταγωνιστές και στην εκτέλεση του πέναλτι, νικητής αναδείχθηκε ο πορτιέρε της Αγίας Άννας αποκρούοντας το πλασέ του ερυθρόλευκου επιθετικού.

13’ ο Μπλατσέρη βγήκε στο τετ-α-τετ μετά την πάσα του Σκοπελίτη και ανατράπηκε από τον Φαγέ. Ο ίδιος ο Μπλατσέρη ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Φαγέ

Στο 33′ ο Πετράκος άνοιξε το σκορ με παρόμοιο τρόπο που πέτυχε το γκολ στη Φήκη. Ο Σκοπελίτης σέντραρε από τα δεξιά με τον μέσο του Ολυμπιακού να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στην κίνηση.

Δύο λεπτά αργότερα η Αγία Άννα απείλησε με την ισοφάριση όμως ο Σταυράκης έδιωξε σε κόρνερ το επικίνδυνο σουτ του Κόπο. Ακολούθησε τριπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Φαγέ να αποκρούει διαδοχικά τα σουτ των Κακάμη και Μπλατσέρη και στη συνέχεια ο Καμπέρης να σουτάρει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ ωστόσο οι τελικές ενέργειες δεν βρήκαν στόχο.

Στο 54′ ο Σέττος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 74′ η κεφαλιά του Κυρίτση από κοντινή θέση πέρασε άουτ.

Στην καλύτερή της στιγμή η Αγία Άννα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Κωτούλα να περνά άουτ στο 51′

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης, Παπακώστας, Παπαϊωάννου, Γκαλίτσιος, Κυρίτσης, Πετράκος, Σκοπελίτης, Μπλατσέρης, Σέττος.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους μπήκαν οι Κ.Θ. Καμπέρης, Κατσαγεωργίου, Παπαδήμος και στη συνέχεια πήραν χρόνο συμμετοχής οι Καρατσόλης, Τζέκα, Κοκώνης, Νικόπουλος, Κοφινάς.

Αγία Άννα (Φραγκούλης): Φαγιέ, Σφάκας, Χατζητρακόσιας, Χολέβας, Στεργιόπουλος, Αργύρης, Κόπο, Κόλα, Ευαγγελός, Κορέτα, Τσελεπής.

Με την έναρξη της επανάληψης έπαιξαν οι Ρόκας, Βέργος, Αλεξανδρίδης, Κωτούλας και ακολούθως αγωνίστηκαν οι Πολύζος, Σ. Τσιουρέλης, Αϊντίνι, Ευτυχιάδης.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις