Έναρξη εγγραφών στη σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα”

Η σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2023-24, στο ανακαινισμένο με νέους συνθετικούς χλοοτάπητες -προδιαγραφών FIFA- Olimpico Sport Club. Δίνοντας έμφαση στη ορθή εκγύμναση αλλά και στην κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φροντίζουν η τύχη των παιδιών/αθλητών να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής (ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) και διπλωματούχων προπονητών (UEFA A, B, C).

Η σχολή ποδοσφαίρου  συμβαδίζοντας με τα διεθνή προπονητικά-παιδαγωγικά πρότυπα νεαρών ποδοσφαιριστών εφαρμόζει και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά την παρουσία δύο προπονητών σε κάθε τμήμα (για μαθητές/αθλητές γεννημένους από το 2014 έως το 2018).

Την ευθύνη υλοποίησης των προπονητικών προγραμμάτων θα έχει ο Γρηγοριάδης Κώστας (κάτοχος διπλώματος UEFA Goalkeeper A και UEFA B) πλαισιωμένος από τους προπονητές: Αθανασιάδη Νίκο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, υποψήφιος κάτοχος διπλώματος UEFA A), Καραλή Λεωνίδα (ΚΦΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B), Καρανάσιο Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Κίτσιο Νίκο             (κάτοχος διπλώματος UEFA B),  Βέργο  Γιάννη (κάτοχος διπλώματος UEFA C), Φιλατζικιώτη Αλέξανδρο (κάτοχος διπλώματος UEFA C), Παπαδημητρίου Ιάσων (πτυχιούχος προπονητικής ποδοσφαίρου), Μπαλαμώτη Στέργιο (πτυχιούχος προπονητικής ποδοσφαίρου),  Μουλιό Αποστόλη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Γρηγοριάδη Δήμητρα (υποψήφια κάτοχος UEFA C) και Στυλιαρογιάννη Ορφέα (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο) .

Επίσης τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης/εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή     Γρηγοριάδη Κώστα (κάτοχος διπλώματος UEFA Goalkeeper A) αποκλειστικά για αθλητές της Αγίας Άννας.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης φροντίδας για τους αθλητές μας δίνουμε τη δυνατότητα -με την εγγραφή στη σχολή- καρδιολογικού ελέγχου στη συνεργαζόμενη  ιδιωτική γενική κλινική  “Άνασσα”.

Η διεύθυνση της σχολής θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών και στους τομείς της διατροφής, της ψυχολογίας και της αποκατάστασης συνεργάζεται με επιστημονικό προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων.

Η παρουσίαση των επιστημονικών συνεργατών καθώς και των προπονητών θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Εγγραφές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Θα λειτουργήσουν τμήματα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210-91545 και 6977005782.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις