Πίστη για δικαίωση στον Άνθιμο Γαζή

Ο Άνθιμος Γαζής μπορεί να έχασε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον Κένταυρο (1-1) στην αυλαία της Β’ τοπικής κατηγορίας, ωστόσο, η ομάδα του Πηλίου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, ζητώντας να πάρει τους βαθμούς στα «χαρτιά». Στο φύλλο αγώνα…

…αναγράφονταν πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές από πλευράς Κενταύρου (αγωνίστηκαν οι τέσσερις και συγκεκριμένα οι Γ. Πότσκα, Νιτσάι, Σέτι και Γκ. Πότσκα), τη στιγμή που ο ανώτερος αριθμός ξένων παικτών που θα πρέπει να αναγράφονται στο φύλλο αγώνα είναι τέσσερις.
Οι δικηγόροι του Άνθιμου Γαζή, κ.κ. Ξηρός και Δεσύλλας κατάθεσαν την ένσταση στην ΕΠΣΘ με την ένδειξη του κατεπείγοντος, ζητώντας να μην οριστεί ο αγώνας μπαράζ με τους Ν.Α. Νίκης (οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην 4η θέση με 39 βαθμούς).
Στον Άνθιμο Γαζή αισιοδοξούν πως θα κερδίσουν την υπόθεση, όταν υπάρχει και δεδικασμένο. Σε παρόμοιες περιπτώσεις δικαιώθηκαν τόσο ο Πηλέας στο παιχνίδι με τις Μικροθήβες, όσο και οι Ν.Α. Νίκης πριν δύο χρόνια σε παιχνίδι με τον Κένταυρο Ν.Π.
Στην περίπτωση που ο Άνθιμος Γαζής πάρει το ματς στα «χαρτιά» (την απόφαση θα πάρει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ), τότε θα τερματίσει στην 3η θέση με 41 βαθμούς.
Αν το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαιώσει τους Μαγνησιακό και Δήμητρα (είναι πιθανό η απόφαση να βγει και σήμερα) και ακυρώσει τη συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣΘ, τότε αυτόματα ανεβαίνουν στην Α’ ΕΠΣΘ δύο ακόμη ομάδες. Η μία θα είναι ο Τοξότης και η άλλη θα είναι είτε ο Άνθιμος Γαζής, είτε οι Ν.Α. Νίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις