Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Κολομβία

Απ’ την άλλη άκρη του Ατλαντικού προέρχονται οι σημερινές στοιχηματικές επιλογές μας. Θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Κολομβία – Παραγουάη για τη δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα, όπως και η 7η αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στην κατηγορία στοίχημα livescore.

Συνεχίζουν με νίκη οι «καφετέρος»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κολομβία – Παραγουάη, όπου επιλέγουμε τον Άσσο σε απόδοση 2.02. Δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει καλύτερο ξεκίνημα στο Κόπα Αμέρικα η Κολομβία, που επικράτησε 2-0 της οικοδέσποινας Αμερικής. Απ’ την αρχή του αγώνα κατέδειξε την ανωτερότητα της η ομάδα του Πέκερμαν, που προηγήθηκε μόλις στο 8’ με τον Σαπάτα και πριν καν τελειώσει το ημίχρονο έκανε το 0-2 με πέναλτι του Τζέιμς Ροντρίγκες. Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο για τους «καφετέρος», οι οποίοι ήταν πιο κινητικοί και στο δεύτερο μέρος, ακόμη και στο διάστημα που αναγκάστηκαν να παίξουν χωρίς τον Ροντρίγκες. Ο ηγέτης της Κολομβίας τραυματίστηκε στον ώμο και η συμμετοχή του στο ματς με την Παραγουάη θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη ως απίθανη. Σε περίπτωση νίκης, οι «καφετέρος» θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Απ’ την άλλη, ο αγώνας ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Παραγουάη ήταν απ’ τα χειρότερα παιχνίδια της πρεμιέρας του Κόπα Αμέρικα. Πολύ «κλειστές» οι δύο ομάδες, θα περιμέναμε να παίξουν πιο επιθετικά, ωστόσο παρατάχθηκαν με σαφή αμυντικό προσανατολισμό και μοιραία έμειναν στο 0-0. Λίγο καλύτερη στο πρώτο μέρος η Παραγουάη, απείλησε πρώτη και είχε ένα ακυρωθέν γκολ (σωστό), το δεύτερο ημίχρονο ήθελε… κολλύρια. Διαφορετική η Παραγουάη σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις, παρουσίασε ένα πιο αμυντικογενές σύνολο, που πρώτο μέλημα του ήταν να περιορίσει τους χώρους προς την εστία της και έπειτα να ψάξει το γκολ.

Άσσος για Λουβερντένσε

Συνεχίζουμε τις ποδοσφαιρικές προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Λουβερντένσε – Βίλα Νόβα, όπου επιλέγουμε τον Άσσο σε απόδοση 1.95. Ακόμη μια καλή εμφάνιση για τη Λουβερντένσε που κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της δυνατής Μπραζίλ. Βρέθηκε στο 10 πίσω στο σκορ, ενώ ο Πάτρικ στο 51’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Παρέμεινε αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα μετά το πέρασμα των έξι πρώτων αγωνιστικών και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την κακή κατάσταση της Βίλα Νόβα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Στον αντίποδα, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Βίλα Νόβα που συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Κινήθηκε ξανά σε ρηχά νερά την προηγούμενη αγωνιστική καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Παρανά και παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έφεραν την απομάκρυνση του τεχνικού Μαντσίνι, με τον Λεάντρο Σίλβα να αναλαμβάνει τα ηνία.

Κερδίζει η Ρέτζιο Εμίλια

Πάμε και στο μπάσκετ, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη της Ρέτζιο Εμίλια στον τρίτο τελικό με την Αρμάνι Μιλάνο, σε απόδοση 1.97. Δύο τελικοί διεξήχθησαν στο Μιλάνο, η Αρμάνι προηγείται 2-0 μετά τα 87-80 και 94-73. Σε αμφότερα τα παιχνίδια η Αρμάνι ήλεγχε σχετικά άνετα το σκορ και αντιμετώπισε μια Εμίλια που προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της στις αρχές της τετάρτης περιόδου. Στον πρώτο αγώνα η Εμίλια όντως απείλησε μειώνοντας μέχρι τους 5, στον δεύτερο αγώνα δεν απείλησε ποτέ διότι η Αρμάνι έκανε ξεσπάσματα με τρίποντα των Λαφαγέτ και Σιμόν όποτε η Εμίλια παράτησε την προσπάθεια. Η σειρά μεταφέρεται απόψε στην έδρα της Εμίλια για δύο παιχνίδια, σήμερα και την Πέμπτη, που μπορεί και να λήξουν τη σειρά αν η Αρμάνι κάνει το 2/2 και αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας με 4-0. Η Εμίλια θα αντιδράσει και είναι στις ικανότητές της φυσικά να νικήσει τα παιχνίδια στην δυνατή της έδρα και να μειώσει απόψε, να ισοφαρίσει την Πέμπτη. Το μόνο δεδομένο των συγκεκριμένων αγώνων που απωθεί από μια «κόντρα» στην Αρμάνι είναι ότι η Αρμάνι έχει δείξει καλή συμπεριφορά εκτός έδρας στα φετινά πλέι-οφ με μία νίκη που χρειάστηκε μόνο επί της Τρέντο στα προημιτελικά και δύο νίκες επί της Βενέτσια στα ημιτελικά. Βέβαια η Εμίλια είναι καλύτερη ομάδα από τις προαναφερθείσες και διατηρεί πολύ ισχυρότερη έδρα. Θα εμπιστευθούμε την γηπεδούχο και η επιλογή είναι η νίκη της Εμίλια.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις