«Δεν θα έχει καλή κατάληξη το στρατιωτικό καθεστώς μέσα στο σπίτι μας»

Μοιράσου το άρθρο

Μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού και την Αστυνομίας, σημειώθηκαν έξω από το Καραϊσκάκη λίγη ώρα πριν το ματς με την Τσουκαρίτσκι.

Μία ημέρα μετά η Θύρα 7 επιτίθεται κατά της ΕΛ.ΑΣ., με την προειδοποίηση μάλιστα ότι «αυτή η κατάσταση δεν θα έχει καλή κατάληξη», ζητώντας να σταματήσει η Αστυνομία να τους αντιμετωπίζει ως εγκληματίες. Επιπλέον κατηγορεί την ΕΛ.ΑΣ. και για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, κάνοντας μάλιστα λόγο για προσπάθεια “κουκουλώματος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού: 

«20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΘΗ

ΑΝΤΙ να λύσετε το πρόβλημα της βίας, με τις αποφάσεις σας… το ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΕ! Δεν υπάρχει κανένας λόγος και ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ, παρά μόνο δημιουργεί τεράστια προβλήματα, να υπάρχει ένας “στρατός” ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ έξω από την ΘΥΡΑ 7, ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αντίπαλοι οπαδοί, είναι μια κατάσταση που αντί να αποτρέπει τα επεισόδια, ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!

Οι 7000 άνθρωποι που την γεμίζουν, δεν είναι εγκληματίες! ΔΕΝ έχει γίνει το παραμικρό τόσα χρόνια από αυτό τον κόσμο! Οι οργανωμένοι της ΘΥΡΑΣ 7 ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πως να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ το πέταλο και την ομάδα μας!

Τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Μιχαλη έγιναν με δική σας ευθύνη εξαιτίας της ασύλληπτης ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ σας! Ακόμα και τώρα επιχειρείτε να κουκουλώσετε την υπόθεση με ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ!

Δεν είμαστε άβουλα όντα, ούτε πρόβατα για σφαγή, ώστε να αποδεχτούμε αυτό το “στρατιωτικό” καθεστώς στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! Σας προειδοποιούμε, ότι αυτή η κατάσταση, δεν θα έχει καλή κατάληξη! Αλλάξτε αυτά τα επικίνδυνα μέτρα, που υποτίθεται καταπολεμούν την βία. Καθίστε ΜΑΖΙ μας, σε ένα τραπέζι να συζητήσουμε και να ΛΥΣΟΥΜΕ τα προβλήματα που υπάρχουν! Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν προβλήματα και έχουμε ΟΛΟΙ ευθύνες για αυτό!

Υ.Γ Μια ζωή αντιμετωπίζετε τους οπαδούς σαν εγκληματίες τώρα κάνετε το ίδιο για όποιον φίλαθλο πηγαίνει απλά στο γήπεδο να δει την ομάδα του!

Η ΘΥΡΑ 7 και εχτές όπως κάνει πάντα είχε υποδειγματική συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια του αγώνα! Υπόδειγμα οπαδών… οι “εγκληματίες”!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις