Ξάνθης, Τζήμας, Βούλγαρης και τα σενάρια της Γ.Σ.

Μία μέρα πριν τη Γενική Συνέλευση των μελών της βρίσκεται η Ερασιτεχνική Νίκη και η αγωνία κορυφώνεται όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αύριο (Τετάρτη 8 Ιουνίου) στις 19:00, στην αίθουσα FORUM, τα ενήμερα οικονομικά μέλη του Συλλόγου θα αποφασίσουν για το ποια πρόταση καλύπτει τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής Νίκης και ποια είναι αυτή η πρόταση που μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες το συντομότερο δυνατό.

Οι συζητήσεις και οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων που καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα της Νίκης θα συνεχιστούν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο αριθμός των προτάσεων που θα κατατεθούν προς ψηφοφορία μπορεί να είναι από μία ως τρεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ο κ. Βούλγαρης, πρώην πρόεδρος της διοικούσας ποδοσφαίρου της Νίκης, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας κατά την προηγούμενη σεζόν, έχει δηλώσει πως τον ενδιαφέρει να ξαναπάρει και πάλι τις τύχες της ομάδας στα χέρια του. Οι συζητήσεις και οι επαφές με συμπαίκτες, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, έχουν παραμείνει άκαρπες, όμως τίποτα δεν αποκλείεται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο κ. Ξάνθης, πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με ανθρώπους που θέλει να τον πλαισιώσουν όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά γενικότερα στο Δ.Σ. του Συλλόγου, όποτε προκύψουν οι εκλογές. Η ομάδα του αποτελείται από περίπου δέκα επιφανείς Βολιώτες και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τη Γ.Σ., ο αριθμός ενδεχομένως να μεγαλώσει. Αυτό που δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η κατάθεση της πρότασης κατά την αυριανή Γ.Σ., καθώς αυτό θα κριθεί την τελευταία στιγμή και βάσει των δεδομένων που θα προκύψουν ως την αυριανή μέρα. Και σ’ αυτή την πλευρά δεν αποκλείονται εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Η 3η πρόταση που έχει προκύψει είναι από την Πιερία. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες σε συνεχείς επαφές με επιχειρηματία της Κατερίνης και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Πρόκειται για τον Σάκη Τζήμα, ο οποίος είναι επιθεωρητής συντονιστής ασφαλιστικών συμβουλών, ασφαλιστικός σύμβουλος, ασφαλιστικός πραγματογνώμονας  και σύμβουλος τραπεζοασφαλιστικών (Έφορος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Πιερίας). Εφόσον το πλάνο του κ. Τζήμα προκριθεί έναντι των υπολοίπων, τότε είναι πολύ πιθανόν να δούμε να επανέρχεται στην τεχνική ηγεσία της Νίκης, τον Λεωνίδα Μπίλη. Δεν αποκλείεται με την πλευρά του κ. Τζήμα να συνταχθεί μία από τις δύο παραπάνω ομάδες και να προκύψει ένας ισχυρότερος πόλος, με αρκετές πιθανότητες να είναι η πρόταση που θα επικρατήσει.

Μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 19:00, πολλά μπορούν να προκύψουν και δεν αποκλείεται να έχουμε εμφάνιση κι άλλης πρότασης η οποία μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Υπομονή…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις