Το «Αθλητικό καλοκαίρι» από τον Δήμο Βόλου

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών δημοτών του Βόλου, δηλαδή το «Αθλητικό καλοκαίρι». Παιχνίδι, αθλητισμός, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα ελεύθερου χρόνου και αναψυχής. Από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σε δύο δεκαήμερες…

…περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή) παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) παίζουν, αθλούνται και διασκεδάζουν.
Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2004 και έγινε θεσμός και αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς Βολιώτες.
Το πρόγραμμα πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Αρχείων Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βόλου.
Η πρώτη περίοδος θα πραγματοποιηθεί από τις 21/6-1/7 και η δεύτερη από 4/7-15/7
Οι εγγραφές για την Α’ περίοδο ολοκληρώνονται στις 10/6, ενώ από τις 13/6 έως και τις 17/6 θα γίνουν οι εγγραφές για τη Β’ περίοδο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού που βρίσκονται στο Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας (Αναπαύσεως-Καραμπατζάκη), τηλέφωνο: 2421071770. Επίσης, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα www.doepap.gr.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις