Σε πλήρη εξέλιξη ο προγραμματισμός, για τα γήπεδα του Ερασιτεχνικού…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός από πλευράς του Δ. Βόλου και της αρμόδιας επιτροπής Αθλητισμού που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των γηπέδων. Σ΄ αυτό το πλαίσιο κι εν όψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, έχει ζητηθεί από τα Σωματεία που ανήκουν στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου να…

εκφράσουν την επιθυμία τους, σχετικά με το ποια θα είναι η έδρα τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν τις προθέσεις τους ως την Παρασκευή (10/6/2016), προκειμένου όπως προαναφέραμε να γίνει έγκαιρα ορθότερος προγραμματισμός.
Από πλευράς ΔΟΗΠΑΠ/ΔΗΠΕΘΕ τέθηκε θέμα χρήσης κάποιων γηπέδων με ταυτόχρονη υποχρέωση συντήρησής τους από τις ομάδες, γεγονός που αρχικά φαίνεται πως βρήκε σύμφωνα και τα ενδιαφερόμενα Σωματεία.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψαν και κάποια «ζευγάρια» με αφορμή την εκδήλωση ενδιαφέροντος για χρήση του ίδιου γηπέδου, όπως μεταξύ Δάφνης και Παγασητικού για το γήπεδο Νεάπολης, Ηρακλή Β. και Πανιώνιου για το Βασδέκειο και Δύναμις με Πηλέα για το γήπεδο ΕΤΒΑ. Οι δυο ομάδες σ΄ αυτή την περίπτωση φέρονται ν’ αναλαμβάνουν και την υποχρέωση της αποκατάστασης των αποδυτηρίων, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό το γήπεδο.
Σ’ αυτή την περίπτωση, δηλαδή όπου οι ομάδες θα αναλάβουν οι ίδιες τη συντήρηση του γηπέδου στο οποίο θα αγωνίζονται, από πλευράς Δ. Βόλου εκφράστηκε η πρόθεση ενίσχυσης των Σωματείων με υλικά συντήρησης, ισομερώς προς όλους και στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος για την προμήθεια και διάθεση των σχετικών υλικών, έτσι ώστε το κόστος συντήρησης να είναι ακόμη πιο προσιτό.
Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι όλα τα παραπάνω αυτή τη στιγμή είναι σε πρώιμο- προφορικό στάδιο κι αναμένεται να πάρουν οριστική μορφή τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις