Ενωτική κίνηση Ξάνθη με στήριξη στον Σάκη Τζήμα

Λίγες ώρες έμειναν πριν τη Γενική Συνέλευση των μελών της Νίκης και οι επαφές μεταξύ των ενδιαφερόμενων που θέλουν να αναλάβουν το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος πυκνώνουν κι εντείνονται. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμπόρευση δύο εκ των τριών ενδιαφερομένων, που μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, δεν αποκλείεται οι τρεις προτάσεις να γίνουν μία. Αυτό σημαίνει πως η Νίκη κατά πάσα πιθανότητα θα πάει ενωμένη και αδιαίρετη στην επόμενη μέρα, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Ξάνθης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του, και η ομάδα ανθρώπων που τον έχει πλαισιώσει, θα ταχθεί υπέρ της πρότασης του κ. Σάκη Τζήμα, ώστε ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρώην Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής έχει ήδη ενημερώσει τον κ. Φάτση για την πρόθεσή του ενώ συνεχίζει να επιμένει στην πρότασή του για εκλογές στους επόμενους μήνες ώστε στο Δ.Σ. του Συλλόγου να εισέλθουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς.

Την πρόταση του κ. Τζήμα δεν αποκλείεται να στηρίξει και η πλευρά του κ. Βούλγαρη καθώς είναι δύσκολο να καταθέσει ανάλογη πρόταση και είναι προτιμότερο να ενωθούν οι δυνάμεις ώστε η Νίκη να κατέβει δυνατή στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι και τις 19:00, που είναι η ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης, όλα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει και το σώμα να γίνει μάρτυρας μίας κίνησης συσπείρωσης δυνάμεων που θα δώσει όραμα στον κόσμο που αγωνιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις